Kategoriler

MARADİT VE GÜNAYDIN’IN İSİMLERİ O SOKAKLARA VERİLDİ

Düzce’nin duayen gazetecisi merhum Bedrettin Maradit ile görevi başında vefat eden MHP Düzce Belediye Meclis Üyesi Kemal Günaydın’ın isimleri, meclis kararı ile evlerinin bulundukları sokaklara verildi.

Dün akşam yapılan Düzce Belediye Meclis toplantısı 2. Oturumunda, İmar Komisyonuna havale edilen merhum duayen gazeteci Bedrettin Maradit ile görevi başında vefat eden MHP Düzce Belediye Meclis Üyesi Kemal Günaydın’ın isimleri, evlerinin bulunduğu sokaklara verilmesi konusu meclis üyelerinin oylarına sunuldu.

Meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edilen konu sonrası merhum Gazeteci Bedrettin Maradit’in ismi evinin de bulunduğu Kültür Mahallesi 754 numaralı sokağa verilirken, görevi başında yaşamını yitiren MHP Düzce Belediye Meclis Üyesi Kemal Günaydın’ın ismi de, yine evinin bulunduğu Konuralp Şehit Murat Demir Mahallesi’ndeki 360. Sokağa verildi.

Merhum Gazeteci Bedrettin Maradit’in isminin Kültür Mahallesi’ndeki evinin bulunduğu sokağa verilmesi ile ilgili söz alan Düzce Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Hasan Günden,  “Ömrü yaklaşık 65 yıl gazetecilik mesleğiyle geçmiş, Düzce’ye ve Bolu’ya ilk süreli yayın hizmetini getiren; rahmetli olana kadar da gazetesinde köşe yazısı yazmaya devam eden duayen gazeteci B. Maradit’i bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bu ismin bizim meclisimize de, bize de vermekle alakalı görev bize düştüğü için de çok mutluyuz. Hayırlı olsun, tekrar rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

HABER: Savaş ARI

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AKÇAKOCA
13 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR
SİYASET
37 Kez Görüntülendi.
“BİZ TEŞKİLAT OLARAK BU İŞİN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ”
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
YAŞADIĞI EVDE YAKINLARI TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU
ASAYİŞ
43 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
SİYASET
229 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
62 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI