Kategoriler

İTFAİYE TEŞKİLATI ENVANTERİNİ GENİŞLETİYOR

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne 30 takım yangından korunma malzemesi, 5 adet de solunum cihazı alımı gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Eylül ayında gerçekleştirilen ihalenin ardından 30 takım yangından korunma malzemesi ve 5 adet solunum cihazını envanterine kattı.

Araç filosunu güçlendirmek için 2 kamyon tipi aracın tam donanımlı hale getirildiği, 3 tam donanımlı yeni aracında filoya katılacağı İtfaiye Müdürlüğü, Bahçeşehir bölgesine kurulacak müfrezenin yanı sıra Çoban bölgesinde yapılacak yeni yerine geçmesinin ardından daha hızlı şekilde ihbarlara müdahale edebilecek.

Geçtiğimiz günlerde itfaiye eri alımı konusunda da adım atarak teşkilatını da güçlendirme yoluna giden İtfaiye Müdürlüğü, Eylül ayında gerçekleştirilen ihaleyle birlikte 30 takım yangından korunma malzemesi ve 5 adet solunum cihazıyla birlikte daha da güçlü hale gelmiş oldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
“DÜZCELİLER ARTIK HİKAYE DİNLEMEK DEĞİL, KALİTELİ YAŞAMAK İÇİN İCRAAT GÖRMEK İSTİYOR”
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
TURİZM FİRMASI SAHİBİNİN MİLYONLARCA TL VURGUN YAPTIĞI İDDİA EDİLİYOR
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
BİZ HİKAYE DİNLEMEK DEĞİL, KALİTELİ YAŞAMAK İSTİYORUZ!
SPOR
18 Kez Görüntülendi.
KULÜP OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR
SAĞLIK
27 Kez Görüntülendi.
‘ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR’ MOTTOSU İLE BİNLERCE KİŞİYE TARAMA YAPILDI
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
YANGIN SAMANLIĞA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
ESNAFLAR YERLERİNİ BELİRLEMEK İÇİN KURA ÇEKTİ
KAYNAŞLI
24 Kez Görüntülendi.
KAYNAŞLI İLÇESİNİN SORUNLARI YAKIN MARKAJA ALINDI
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“ESKİ DÜZCE HAYALİ KURANLAR YAPILANLARI ANLAYAMAZ”
EĞİTİM
35 Kez Görüntülendi.
HACI HİDAYET TÜRKSEVEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU’NDA ANLAMLI ŞENLİK