Kategoriler

YATIRIMCILARIN GÖZÜ ARTIK DÜZCE

OSB Genişletme çalışmaları, Islah OSB Yatırımları, Gümrük Müdürlüğü kurulması çalışmaları, altyapı ve üstyapı düzenleme çalışmalarıyla Düzce’deki OSB’ler yeniden hayat canlanırken, Düzce TSO’dan yapılan açıklamada, Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi ile Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın güçlü lobi faaliyetleri sayesinde yatırımcıların yeni rotasının Düzce olduğu vurgulandı.

Kamu-Sanayi ve Üniversite Sanayi işbirlikleri konusunda son yıllarda büyük mesafe kat eden Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, OSB’lerin genişletme çalışmaları, Islah OSB çalışmaları gibi birçok konuya da çözüm üretilmesinde etkin rol aldı.

Konuya ilişkin Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’ndan yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

“Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin’in özellikle büyük şehirlerde gerçekleşen organizasyonlarda lobi faaliyetlerine ağırlık vermesi sonucunda yatırımcıların yeni rotası haline gelen Düzce, ulusal medyada ve kamuoyunda Kamu-Sanayi, Üniversite-Sanayi İşbirliği çalışmaları ile de örnek kent olarak gösterilmeye başladı.

Son olarak yaklaşık  bin kişinin istihdam edilmesi planlanan bir yatırımın Düzce’ye getirilmesi noktasında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile yatırımcıyı ağırlayan Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, hemen her platformda nitelikli yatırımcıları Düzce’ye davet ettiklerini ifade etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün bakanlığı döneminde Ankara’da kurmuş olduğu diyalogların yatırımcıların Düzce’yi tercih etmelerinde önemli bir faktör olduğuna değinen Düzce TSO Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Şahin, Düzce Valisi Cevdet Atay’ın sanayicilerin tüm sorunlarına birinci elden çözüm üretmesi, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın üniversite kapılarını sanayicilere tamamen açması ile Düzce’nin kısa ve orta vadede sıçrama yapan bir il olacağının işareti olduğunu ifade etti.

Antalya Bilim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, Alpin Socks Ceosu Murat Bekmezci ve İstanbul Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Baltacı’yı Düzce’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyen Tuncay Şahin, yatırım planlamasının kısa sürede gerçeğe dönüşmesini beklediklerini de sözlerine ekledi.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
4 Kez Görüntülendi.
BİZ HİKAYE DİNLEMEK DEĞİL, KALİTELİ YAŞAMAK İSTİYORUZ!
SPOR
18 Kez Görüntülendi.
KULÜP OLAĞANÜSTÜ KONGREYE GİDİYOR
SAĞLIK
27 Kez Görüntülendi.
‘ERKEN TEŞHİS HAYAT KURTARIR’ MOTTOSU İLE BİNLERCE KİŞİYE TARAMA YAPILDI
ASAYİŞ
15 Kez Görüntülendi.
YANGIN SAMANLIĞA SIÇRAMADAN KONTROL ALTINA ALINDI
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
ESNAFLAR YERLERİNİ BELİRLEMEK İÇİN KURA ÇEKTİ
KAYNAŞLI
22 Kez Görüntülendi.
KAYNAŞLI İLÇESİNİN SORUNLARI YAKIN MARKAJA ALINDI
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“ESKİ DÜZCE HAYALİ KURANLAR YAPILANLARI ANLAYAMAZ”
EĞİTİM
35 Kez Görüntülendi.
HACI HİDAYET TÜRKSEVEN ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU’NDA ANLAMLI ŞENLİK
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
YARALILARIN TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS AİLE SAĞLIĞI MERKEZİ İNŞAATINDA İNCELEMELERDE BULUNDU