Kategoriler

“DÜZCE MODERN KENT OLACAK”

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, kent merkezinin güzelleştirilmesi ve modern şehirlerarasına girmesi için projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Destek Hizmetleri Müdürlüğü İstanbul Caddesi’ndeki bisiklet yolu projesini hızlandırdı. Proje ile ilgili konuşan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Düzce modern kent olacak” dedi.

Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü, şehrin dört bir yanında projelerin hayata geçirilmesi için çalışmalarını sıklaştırdı. Başkan Dr. Faruk Özlü’nün Düzce için geliştirdiği vizyona uygun bir şekilde hemen hemen her alanda aktif olarak görev alan ekipler, son olarak İstanbul Caddesi Kentpark yanındaki alanda bisiklet yolunun yapımına başladı.

Düzce’de ilk olarak Hürriyet Caddesi’nde yapılan bisiklet yolunun ardından uygun olan bölgelerde bisiklet yollarının açılması için talimat verdiğini kaydeden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Kentte alternatif ve sağlıklı yeni bir ulaşım ağı oluşturmak için bisiklet yolu yapımına önem veriyoruz. Modern kentlerin olmazsa olmaz unsurlarını Düzce’miz için de uyguluyoruz. Bu anlamda yapımına başladığımız bisiklet yolu ile hava kirliliğini azaltmanın, alternatif ve sağlıklı ulaşımın mümkün olduğunu vatandaşlarımız da görmüş olacaklar. Bisiklet yollarımız ile kentimize farklı bir hava katacağımıza inanıyorum” ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
104 Kez Görüntülendi.
İKTİDAR PARTİSİ AK PARTİ DÜZCE’DE BAYRAMLAŞAMADI
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
MAHALLE SAKİNİ BÖYLE İSYAN ETTİ: İNSANLIĞA SIĞMAYAN GÖRÜNTÜ
DÜZCE
65 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE İÇİN KAZANÇ OLAN BİR İSMİ KÜLFETE ÇEVİRMEYE ÇALIŞIYORLAR”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
DÜZCE
74 Kez Görüntülendi.
“BİNLERCE YILLIK KÖKLÜ BİR GELENEĞİN SEMBOLÜ”
SİYASET
40 Kez Görüntülendi.
CABOĞLU: TÜM İSLAM COĞRAFYASI VE TÜRK DÜNYASININ TEK UMUDU TÜRKİYE”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
SAĞLIK ÇALIŞANLARI VE HASTALARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
YÜKSEK KESİMLERDE KAR KALINLIĞI 40 SANTİMETREYE ULAŞTI
EKONOMİ
67 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE FİYATLAR NE KADAR OLACAK?
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
DÜZCE PROTOKOLÜ BAYRAMLAŞTI