Kategoriler

‘İŞ YAPMIYOR’ DENİLEN MUHTAR TOPU BELEDİYEYE ATTI

Düzce’nin en büyük mahallelerinden biri olan Çay Mahallesi’nde hizmet alamamaktan yakınan vatandaşlar, muhtarı duyarsızlıkla suçladı. Muhtar Hüseyin Mali ise ‘Kurumların yapmadığını bize yıkıyorlar’ diyerek, Düzce Belediyesi’ni adres gösterdi.

Düzce merkeze bağlı Çay Mahallesi sakinleri muhtardan şikayetçi. Mahalledeki sıkıntı ve eksikliklerin tamamlanması için Muhtar Hüseyin Mali’nin kapısını çalanlar, hizmet değil ilgisizlik gördüklerini öne sürdü.

İddiaya göre, 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi muhtarlık için adaylığını koyan Hüseyin Mali, propaganda döneminde mahalleliyi her gün kapı kapı gezerek ziyaret etti. Seçimlerden galip çıkan Mali, muhtar seçildikten sonra mahalle ve mahallelinin sorularıyla ilgilenmedi. Muhtar Mali kendisine sorun ve taleplerini iletmek isteyen mahalle sakinlerinin mesajlarını görmesine rağmen çoğu zaman cevap bile vermedi. Mahallelerindeki sorunlara çözüm getirilmesini isteyen vatandaşlar, uzun süredir bu iletişimsizlik ve duyarsızlığın devam ettiğini savunarak, çareyi haber merkezimizde buldu.

Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı (0 542 767 18 81)’na ulaşan bir vatandaş, “Muhtar seçim öncesinde her gün kapıya geliyordu, seçim bitti mahalle ile hiç ilgilenmiyor. Yazdıklarımızı görüyor ama cevap bile vermiyor. Milletin oyu ile geldi ama hizmet sıfır.” sözleriyle mahalleyle ilgilenmediğini ileri sürdüğü muhtardan şikayetçi oldu.

“Kurumların yapmadığını bize yıkıyorlar”

Konuyla ilgili görüştüğümüz Çay Mahallesi Muhtarı Hüseyin Mali ise hakkındaki iddiaları için ‘Yalan’ dedi. Kendisine araya her vatandaşın telefonuna yanıt verdiğini vurgulayan Muhtar Mali, “Kurumların yapmadığını bize yıkıyorlar. Mahallemizde belediyenin sorumluluğunda olan hizmetlerle ilgili sorunlar var. Yol, alt yapı ve başıboş köpekler çok fazla şikâyet ediliyor.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
54 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
5 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK