Kategoriler

DÜZCE'DE OLAYLI GECE

D-655 Karayolu Beyciler mevkiinde bulunan bir fırında çıkan bıçaklı-silahlı kavgada 2 kişi hastanelik oldu. İddiaya göre bıçakla saldırdığı fırıncının çektiği silahtan çıkan kurşun hem bıçaklı saldırganı hem de araya girmeye çalışan fırıncının karısını yaraladı. Yakınları tarafından üniversite hastanesine götürülmek istenen yaralı kadının içinde bulunduğu araç işe Taşlı Otel mevkiinde kaza yaptı. Bu kazada da 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

Düzce'de olaylı gece... D-655 Karayolu Beyciler Mahallesi'nde bulunan bir fırından silah sesi yükseldi. Saat 22:00 sıralarında Özdemirler Ekmek Fırını'nda meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: "Fırına ekmek almaya gelen U.Ş. ile fırın sahibi S.Ö. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyüp kavgaya dönüşen tartışmada U.Ş. üzerinde taşıdığı bıçakla fırıncı S.Ö.'ye saldırmaya kalktı. Bu esnada fırın sahibi S.Ö. silahını çekti.

Tartışmaya şahit olan fırıncının eşi Y.Ö.'nün araya girmek için hamle yaptığı sırada fırıncı silahını ateşleyince kurşunlar hem bıçaklı saldırgan U.Ş'ye hem de fırıncının eşi Y.Ö.'ye isabet etti. Saldırganı engellemeye çalışırken eşinin tetiğe bastığı silahla yaralanan fırın sahibinin eşi Y.Ö. hemen yakınları tarafından hastaneye götürülmek için özel araca alındı. Ancak bu araç da Taşlı Otel mevkiinde kazaya yapınca araçtaki 3 kişi daha yaralandı. İhbar üzerine her iki olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Silahlı olayda 2, kazada 3 olmak üzere toplam 5 yaralı ilk müdahaleleri sonrası çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri olay mahallini mercel altına alırken, polis fırın sahibini ifadesini almak üzere karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
69 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE