Kategoriler

VALİ ATAY’DAN DUYGULANDIRAN ZİYARET!

Düzce Valisi Cevdet Atay, Kurban Bayramının ilk gününde, Düzce’de ki şehit ailelerini ziyaret ederek, Bayramlarını kutladı. Şehit ailelerine çeşitli hediyeler takdim eden Vali Atay, “Sizler şehitlerimizin emanetlerisiniz. Sizler bizlerinde anne ve babalarısınız. Bu nedenle her zaman sık sık görüşeceğiz” dedi.

Düzce Valisi Cevdet Atay, Kurban Bayramının ilk gününü Şehit Ailelerini ziyaret ederek geçirdi. Düzceli Şehitler Turan Kuru, Saffet Güven ve Musa Güneş’in ailelerinin evlerini ziyaret eden Vali Atay, Şehit Ailelerinin Kurban Bayramını kutladı. Bir süre Şehit Aileleri ile sohbet eden Vali Atay, ziyaretlerinin sonunda yanında götürdüğü hediyeleri Şehit Ailelerine takdim etti.   

Vali Atay Şehit Aileleri ile yaptığı sohbette, Sizler şehitlerimizin emanetlerisiniz. Sizler bizlerinde anne ve babalarısınız. Bu nedenle her zaman sık sık görüşeceğiz” dedi. Şehit Aileleri ise, Düzce Valisi Atay’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ettiler.

Vali Atay’a Şehit Aileleri ziyaretleri sırasında Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan ve Düzce Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım eşlik ederken, Vali Atay’ın Kurban Bayramı boyunca Düzce’de ki tüm şehit ailelerinin ziyaret edeceği bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
MAGAZİN
61 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK