Kategoriler

1 YILDA 2 KATI ARTIŞ…

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala, Düzce Belediyesi mezbahanesindeki kesim ücretlerine getirilen artışa vatandaşlar tepki gösterdi. Vatandaşlar, enflasyon rakamları baz alınarak mezbahanede geçen yıl 250 TL olan kurban kesim fiyatlarının bu yıl 475 TL’ye çıkarıldığını söylediler.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Düzce Belediyesi’ne ait mezbahanede kurban kesim ücretleri belirlendi. Düzce Valiliği’nde kurulan Kurban Kesim Komisyonu tarafından belirlenen fiyatlar bu yıl 475 TL olarak belirlendi. Kurbanlarını kesecek yer arayan Düzceliler, Düzce Belediyesi Mezbahanesinden fiyat alırken,  enflasyon rakamları baz alınarak, fiyatların geçen yılkinin 2 katına çıktığı belirtildi.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar bir yıldaki bu artışın kabul edilemez olduğunu ifade ettiler. Konu ile ilgili şikâyetlerini Öncü Haber WhatsApp İhbar Hattına (0542 767 1881) bildirdiler.

Kurban kesim fiyatlarının bir yılda bu kadar artmasının imkânsız olduğunu dile getiren bir vatandaş, “Belediye kurban kesimhanesindeki ücret artışı hakkında sesimizi duyurmak istiyoruz. Enflasyon sebep sunularak hayvan başı 250 TL olan kurban kesim ücreti 475 TL’ye yükseltilmiş” dedi.

Diğer taraftan Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Tuncer, Bolu ve Sakarya’daki belediyelere ait mezbahanelerde Kurban Kesim fiyatlarının 500 TL olduğunu, Düzce’de ise daha düşük olduğunu söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
129 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
10 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
28 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
28 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
110 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
103 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN