Kategoriler

VALİ TÜRKİYE BİRİNCİSİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Düzce Valisi Cevdet Atay, LGS Türkiye birincisi olan TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencisi Alperen Ün'ü makamında ağırladı. Vali Atay, başarısından dolayı Ün'ü ödüllendirdi.

20 Haziran 2020 tarihinde Liselere Giriş Sistemi (LGS) kapsamında gerçekleştirilen Merkezi Sınav'da TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Alperen Ün tüm soruları doğru yanıtlayarak 500 tam puan aldı ve Türkiye birincilerinin arasına adını yazdırdı.
Düzce Valisi Cevdet Atay, LGS Türkiye birincisi olarak Düzce'ye büyük bir gurur yaşatan Alperen Ün'ü ve ailesini makamında ağırladı.Düzce İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, Okul Müdürü Muhsin Celep'in de hazır bulunduğu ziyarette, başarılı öğrenciyi tebrik eden Vali Atay, başarısından dolayı Ün'ü ödüllendirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
65 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
57 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
73 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ 26 GÜNDEM MADDESİNİ KARARA BAĞLADI
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
ANINDA MÜDAHALE İLE YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ
SAĞLIK
27 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
27 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”