Kategoriler

CİNSEL ORGANINI KESTİ…

Çay mahallesinde alkol alan bir vatandaş, kesici aletle cinsel organını kesti. 112 Ambulansı ile önce Düzce Atatürk Devlet Hastanesine, oradan Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine kaldırılan şahsın cinsel organı cerrahi müdahale ile yerine dikildi.

Olay dün gece saatlerinde Çay Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, 112 Acil Servis telefonunu arayan ve aşırı alkollü olduğu öğrenilen V.K.B isimli bir şahıs, cinsel organını kestiği ihbarında bulundu. İhbar üzerine verilen adrese gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından V.K.B isimli şahsı, Düzce Atatürk Devlet Hastanesine kaldırdı. Burada yapılan cerrahi müdahalenin ardından, Bolu İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. V.K.B’nın cinsel organı, doktorların başarılı operasyonuyla yerine dikilirken, şahsın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Polis ekiplerinin hastanede zanlıdan aldığı ifadede, cinsel organını kesici aletle kestiği ve ardından pişman olup 112 Acil Servis Telefonunu aradığını söyledi. Yaşanan olay ile ilgili, polis ekipleri soruşturma başlattı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE