Kategoriler

UZUN BİR ARANIN ARDINDAN SOKAĞA ÇIKTILAR

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle alınan önlemler kapsamında sokağa çıkmaları kısıtlanan 14 yaş altı çocuklar, uzun bir aradan sonra Düzce’de ilk defa sokağa çıktı. Hem ailelerinin hem de çocukların mutlu oldukları gözlemlendi.

Düzce’de saat 11.00'den itibaren aileleri ile sokağa çıkan çocuklar, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde park ve yeşil alanlara koştu. Maske taktıkları gözlenen çocuklar doyasıya eğlendi.

Konu ile ilgili Öncü Haber’e konuşan çocukların aileleri, “Uzun bir aradan sonra ilk defa çocuklarımız ile birlikte sokağa çıkmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sevindik, çocuklar da çok mutlu oldu. Kalabalık da yok. Evimize yürüyüş mesafesindeyiz. Önlemimizi de aldık. Bugün güneşin tadını çıkartacağız. Bu çocuklarımız için de çok iyi olacak” dedi.

Sosyal mesafeye büyük ölçüde riayet eden çocuklar, başta mahalle parkları olmak üzere aileleri ile birlikte şehir merkezinde gezdi. Çocukların mutluluğunun gözlerine yansıdığı görüldü.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EKONOMİ
65 Kez Görüntülendi.
TÜRKİYE’DE ÇIKAN MAZOTUN BİZ BİR KURUŞ FAYDASI YOK”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
HAVA SICAKLIKLARI ARTIYOR
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
POSTOĞLU: “HEMŞİN KÖYÜMÜZÜN MÜZESİNİ YAKIN ZAMANDA TAMAMLAYACAĞIZ”
DÜZCE
111 Kez Görüntülendi.
BIYIK “ÜYELERİMİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM”
SİYASET
51 Kez Görüntülendi.
ŞAMİL TAYYAR: “ARTIK ANTİBİYOTİK TEDAVİSİ KESMEZ, NEŞTERİ DERİNE VURMALI”
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
LİTRE FİYATI 60 TL BANDINA YAKLAŞTI
SİYASET
105 Kez Görüntülendi.
EN SERT AÇIKLAMA İSE CABOĞLU’NDAN GELDİ: “BU FİRMANIN BÜTÜN İLİŞKİLERİNİN ALTINA GİREREK TEK TEK SORGULARIZ”
DÜZCE
74 Kez Görüntülendi.
“BİZLER KENTSEL DÖNÜŞÜME KARŞI DEĞİL, RANTA KARŞIYIZ”
SİYASET
54 Kez Görüntülendi.
“SAPASAĞLAM BELEDİYE BİNASINI YIKTIĞINIZ YETMEMİŞ GİBİ SIRA TERMİNALE Mİ GELDİ?”
ASAYİŞ
42 Kez Görüntülendi.
DÜZCELİ GENÇ ÖĞRETMEN HAYATINI KAYBETTİ