Kategoriler

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Kaynaşlı Belediyesi, 11 Mayıs’ta yeniden hizmet vermeye başlayacak olan berber ve kuaför salonlarında dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekipleri ayrıca, Başkan Birol Şahin’in talimatıyla ilçe merkezindeki tüm berber ve kuaförlere içinde koruyucu maske, limon kolonyası ve dezenfektan malzemelerinin bulunduğu paket hediye edecek.

Yeni Tip Covid – 19 salgınında Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden hizmet verecek olan berber ve kuaförleri, belediye ekipleri tarafından ücretsiz olarak dezenfekte edileceğini duyurmuştu. Bunun ardından çalışmalara hızla başlayan belediye ekipleri, ilçe merkezinde bulunan berber ve kuaför salonlarında dezenfekte çalışmalarına başladı.

“Maske, limon kolonyası ve dezenfektan malzemesi hediye edilecek”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, dezenfekte çalışmalarına ek olarak, ilçe merkezinde bulunan tüm berber ve kuaförlere içinde koruyucu maske, limon kolonyası ve dezenfektan malzemesi bulunan paketleri hediye edeceklerini duyurdu. 

Şahin açıklamasında, “11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı için 7/24 hizmetinizdeyiz. Aynı zamanda tüm berber ve kuaförlerimize hijyen paketi hazırlayarak koruyucu maske, limon kolonyası ve dezenfektan dağıtımı yapacağız.” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ