Kategoriler

3 AFGANLI'YI GASP ETMİŞTİ... YAKALANDI...

Düzce’de Afkan Uyruklu 3 vatandaşı iş bulma vadi ile kandırarak, ıssız yerlere götürüp gasp eden zanlı, Düzce İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı titiz çalışma sonucu yakalandı.

İddiaya göre Afkan uyruklu şahısları hedef alan Ferhat Gönültaş isimli zanlı, yabancı uyruklu H.T ve N.T isimli kişilere, bir inşaatta iş bulduğunu söyleyerek, Ağa Mahallesinde ıssız bir alana götürdü. Ferhat Gönültaş, burada belinden çıkarttığı silahla 2 yabancı uyruklu şahsı tehdit ederek üzerlerinde bulunan cep telefonlarını ve 700 TL civarında ki paralarını alarak kayıplara karıştı.

Ardından 3 Mayıs tarihinden yine Afkan Uyruklu I.T isimli kişiyle irtibata geçen Ferhat Gönültaş,  inşaatta iş bulma vadiyle kendisini Sinirci Köyünde boş bir alana davet etti. Bunun üzerine verilen adrese giden I.T’yi ayağından vurarak aynı yöntemle gasp eden zanlı, olayın ardından kayıplara karıştı.

Gasp edilen Afkan Uyruklu vatandaşların durumu haber vermesiyle harekete geçen Polis ekipleri, kamera görüntülerini inceleyerek zanlıyı kaldığı adreste yakaladı. Yakalanan şahsın üzerinde bir adet tabanca ile bu tabancaya ait mermiler ele geçirildi.  Olay ile ilgili başlatılan çok yönlü soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE