Kategoriler

SALGINLA MÜCADELENİN GİZLİ KAHRAMANLARI…

Tüm dünyayı kasıp kavuran Koronavirüs Salgınında en etkin mücadeleyi sağlık çalışanlarının ardından, güvenlik güçleri veriyor. Düzce’de halk sağlığı için gece gündüz demeden çalışan güvenlik güçleri, halkın güvenini topluyor.

Küresel bir kriz haline gelen Yeni Tip Koronavirüs (Covid -19) salgınında Türkiye’de her geçen gün vaka ve ölü sayısı hızla artmaya devam ediyor. Salgına karşı büyük bir mücadele veren sağlık çalışanları en büyük risk altında bulunuyor.

Salgınla mücadelede ise Sağlık Çalışanlarının ardından en büyük mücadeleyi ise Güvenlik Güçleri veriyor. Gece gündüz halkın sağlığı için, Şehir merkezlerinde Polis ekipleri ve Gece Kartalları, köylerde ise Jandarma ekipleri büyük bir mücadele veriyor.

Şehir Merkezinde denetimlerini arttıran Polis Ekipleri ve Gece Kartalları, vatandaşların zorunlu olmadığı sürece dışarıya çıkmamaları konusunda uyarı yaparken, köylerde ise Jandarma ekipleri evlerinden dışarıya çıkamayan 65 yaş ve üstü yaşlılar ile kronik hastaların tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Güvenlik güçlerinin halk sağlığı ile ilgili verdiği bu mücadele halkın güvenini kazanıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
49 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLACAK…
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
DEPREMLERİN SEBEBİ DOĞAYA AYKIRI UYGULAMALARDIR
SPOR
25 Kez Görüntülendi.
‘SOĞUĞA KARŞI OMUZ OMUZ’A PROJESİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
95 Kez Görüntülendi.
GİDERAYAK YAPILAN İHALEYİ ÜST YÖNETİM ONALADI MI?
SAĞLIK
38 Kez Görüntülendi.
ON BİNLERCE İŞÇİ SAĞLIK TARAMASINDAN GEÇİRİLECEK
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ÖZLÜ 4 GENÇ GİRİŞİMCİYİ TEBRİK ETTİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
BÜYÜK HEDEFLERE KÜÇÜK İNSANLARLA GİDİLMEZ!
ASAYİŞ
127 Kez Görüntülendi.
DÜZCELİLER GÜPEGÜNDÜZ YAŞANAN EDEPSİZLİĞE İSYAN ETTİ
ASAYİŞ
194 Kez Görüntülendi.
YAŞANAN REZİLLİĞE ŞAHİT OLAN VATANDAŞ: “EDEPSİZLİKLERİNİ SOKAKTA YAŞIYORLAR”
ASAYİŞ
110 Kez Görüntülendi.
KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 1 KİŞİ YARALANDI