Kategoriler

İYİ PARTİ'DEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK

Koronavirüs Salgını ile en etkin mücadeleyi yürüten Sağlık çalışanlarına, İYİ Parti’den Koruyucu Tulum desteği geldi. Düzce İYİ Parti teşkilatı, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde görev yapan sağlıkçıların kullanması için koruyucu tulum bağışının ilk kısmını yapt

Küresel bir kriz haline gelen ve Dünya Sağlık Örgütü tarafından “Pandemi” olarak ilan edilen Koronavirüs Salgını ile ilgili en büyük mücadeleyi sağlık çalışanları veriyor. İYİ Parti Düzce İl Teşkilatı da, hastalar ile temas halinde bulunan sağlık çalışanlarına Koruyucu Tulum desteği verdi. Koruyucu tulumların, Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde ki sağlık personeline dağıtımı yapıldı.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARI KAHRAMANCA MÜCADELE EDİYOR..”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er, "Corona virüsü salgını Türkiye'de yayılmaya devam ediyor. Virüse karşı toplum sağlığını korumaya çalışan fedakâr sağlık çalışanları ise haftalardır mücadelenin en ön safında yer alıyor ve İşleri ile birlikte kahramanca mücadele ediyor. Dünyada ve ülkemizde etkisini gittikçe artıran corona virüsü salgınına karşı canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza bu yaptıkları fedakârlık çerçevesinde destek oluyoruz. Ülkemizde görev yapan sağlık çalışanlarımızın, büyük risk altında icra ettikleri görevlerinde hayati tehlikelerini olabildiğince azaltabilmek için koruyucu ekipmanlarını sürekli yenilemeleri gerekiyor. İyi parti olarak sağlıkçılarımıza destek olma adına koruyucu tulum bağışında bulunduk" dedi.

“SAĞLIK ÇALIŞANLARINA DESTEK VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ…”

Er alınan koruyucu tulumları Atatürk devlet hastanesi ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve uygulama hastanesinde çalışan sağlıkçıların kullanması için hastaneye teslim ettiklerini belirterek, "Koruyucu malzeme temini konusunda sağlıkçılarımıza destek vermeye devam edeceğiz. Böylesi zor zamanlarda birbirimize destek olmak ve bu süreci hep birlikte atlatmak zorundayız" diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
52 Kez Görüntülendi.
DÜZCE İLÇEYKEN SAHİPLİ, İL OLUNCA SAHİPSİZ KALDI!
ASAYİŞ
30 Kez Görüntülendi.
2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 1 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE BATI KARADENİZ’İN İNCİSİ HALİNE GELDİ”
GÖLYAKA
31 Kez Görüntülendi.
“4 BİN TL VERMEZSEM KÖPEĞİM ELLERİNDE REHİN”
AKÇAKOCA
21 Kez Görüntülendi.
YENİ ARAÇ ALIMINDA AKÇAKOCA OSB İLE İŞ BİRLİĞİNE GİDİLECEK
DÜZCE
92 Kez Görüntülendi.
“BELEDİYE MÜHÜRLEDİ, YİNE DE FAALİYET GÖSTERİYOR”
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
EŞ ZAMANLI OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA TORBACI GÖZALTINA ALINDI
EĞİTİM
117 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
63 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
55 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK