Kategoriler

DİN GÖREVLİLERİ 65 YAŞ ÜSTÜ YAŞLILARIMIZIN 7/24 HİZMETİNDE

Din görevlileri, yeni tip korona virüs (Covid-19) tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın evlerine kadar giderek ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Yeni tip korona virüs (COVID-19) önlemleri kapsamında sokağa çıkma yasağı gelen 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların temel ihtiyaçlarını karşılamak adına, Din görevlileri görev yaptıkları mahallerde, muhtarlarla iletişim halinde bulunarak 65 yaş üstü vatandaşlarımızı tespit ediyor.

Büyüklerimizin sağlığı bizim için her şeyden daha önemli diyen Din görevlileri, 65 yaş ve üzeri, kronik rahatsızlığı bulunan, kimsesi olmayan yaşlılarımızın market ve eczane ihtiyaçlarını karşılıyorlar.

Akçakoca Müftülüğü Ve Din Görevlileri olarak yaşlıların ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda daima yanlarında olduklarını söylediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
81 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
33 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
135 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
64 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
79 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI