Kategoriler

FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

"Avrupa Hareketlilik Haftası" kapsamında Gölyaka Belediyesi tarafından organize edilen programa yoğun ilgi gösterildi. Etkinlikler kapsamında protokol, öğrenciler, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş, belediye önünden 15 Temmuz Şehitleri Kültür Parkı'na kadar birlikte pedal çevirdi.

Her yıl 16-22 Eylül'de sürdürülebilir kentsel ulaşım politikalarını geliştirme ve destekleme amacı ile düzenlenen "Avrupa Hareketlilik Haftası" Gölyaka'da etkinliklerle kutlandı.

Programa Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ergin Taştepe, Emniyet Amiri Özgür Cengiz, İlçe Jandarma Komutanı Nadir Çavuşoğlu, İlçe Müftüsü İbrahim Kapancı, Halk Eğitimi Müdürü Ahmet Beyter, Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Nejla Özmen, İGM ve Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Leyla Ersoy, siyasi parti temsilcileri, kurum ve daire müdürleri, öğretmen ve çok sayıda öğrenci katıldı.  

Gölyaka Kaymakamlığı bahçesinde bulunan Atatürk Anıtı'nda ilk olarak İlköğretim Haftası kapsamında tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan törenin ardından Gölyaka Belediyesi bahçesine geçildi. Gölyaka Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve başarılı olan 10 öğrenciye haftanın anlam ve önemi adına bisiklet hediye edildi.   

Polis ve jandarma eskortu eşliğinde protokol, öğretmen ve öğrenciler tarafından belediye önünden 15 Temmuz Şehitleri Kültür Parkı'na kadar 'Avrupa Hareketlilik Haftası' Yürüyüşü düzenlendi. Etkinlikler kapsamında bisikletler ile pedal da çevirildi.  "Sağlıklı beslenme ve spor gerçekten çok önemli"

15 Temmuz Şehitleri Kültür Parkı'nda sona eren yürüyüşün ardından bir konuşma yapan Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan,

"Bildiğiniz gibi bu hafta Avrupa Hareketlilik Haftası. Bizler de farkındalık oluşturmak amacıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile beraber genç kardeşlerimizle birlikte yürüyüş ve bisiklet yolculuğuna çıktık. Sürekli gençlerimize ve vatandaşlarımıza spor yapmayı öneriyoruz. Sağlıklı beslenme ve spor gerçekten çok önemli. Çünkü çağımızın hastalığı obezite ile en iyi mücadele etmenin yolu, sağlıklı beslenmekten ve düzenli spor yapmaktan geçiyor. En kolay yapacağımız sporların başında ise yürüyüş ve bisiklet geliyor. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.  

Programın sonunda etkinliğe katılanlara simit, üçgen peynir ve çay ikramı yapıldı.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
41 Kez Görüntülendi.
DÜZCE İLÇEYKEN SAHİPLİ, İL OLUNCA SAHİPSİZ KALDI!
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, 1 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE BATI KARADENİZ’İN İNCİSİ HALİNE GELDİ”
GÖLYAKA
30 Kez Görüntülendi.
“4 BİN TL VERMEZSEM KÖPEĞİM ELLERİNDE REHİN”
AKÇAKOCA
20 Kez Görüntülendi.
YENİ ARAÇ ALIMINDA AKÇAKOCA OSB İLE İŞ BİRLİĞİNE GİDİLECEK
DÜZCE
88 Kez Görüntülendi.
“BELEDİYE MÜHÜRLEDİ, YİNE DE FAALİYET GÖSTERİYOR”
ASAYİŞ
38 Kez Görüntülendi.
EŞ ZAMANLI OPERASYONLARDA ÇOK SAYIDA TORBACI GÖZALTINA ALINDI
EĞİTİM
115 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
63 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
55 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK