Kategoriler

İŞLETMELER DE TEHLİKE ALTINDA

Daha önce Tarım İlçe Müdürlüğü görevinde bulunan Cenk Doğan, Amerikan Beyaz Kelebeği işgaline karşı uyarılarda bulunurken tehlikenin ne kadar büyük boyutta olduğunu sosyal paylaşım hesabında yaptığı açıklamada vurguladı. Doğan, Yaşam alanımızı koruyabilmek ve kurtarabilmek için bir araya gelip, ne yapılacağı konusunda planlama yapabilmemiz lazım.” dedi.

Yıllardır Düzce'ye bir kabus gibi çöken "Amerikan Beyaz Kelebeği" hakkında daha önce Tarım İlçe Müdürlüğü görevinde bulunan Cenk Doğan açıklamada bulundu.

Amerikan Beyaz Kelebeği tehlikesinin giderek arttığına ve tehlikenin boyutuna dikkat çeken Doğan, ‘Amerikan Beyaz kelebeği tırtılları sadece fındık ocaklarımızı değil ilçe merkezimizdeki yeşil alanlarında kabusu olacak gibi’ ifadelerinde bulundu.
 

“İşletmeler de tehlike altında”
 

Doğan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Önümüzdeki yıl sadece fındık bahçeleri değil ilçe merkezimizde bulunan işletmeler (oteller, lokantalar, kafeler) de tehlike altında.

Ne alakası var derseniz;

Akçakoca ilçemizdeki işletmelere değer katan masa ve sandalyeleri değil bir tarafının deniz olması ve içerisinde ve etrafında bulunan ağaçlardır.

Yeşilliği olmayan mekanlarımız yerli ve yabancı kimseye cazip gelmeyecektir.”

“Planlama yapabilmemiz lazım”

Açıklamasında Amerikan Beyaz Kelebeği sadece fındık bahçeleriyle sınırlı kalmayıp ilçe merkezine de inecek olması tehlikesine de değinen Doğan, şöyle devam etti:

“Amerikan Beyaz Kelebeği tırtılları sadece fındık ocaklarımızı değil ilçe merkezimizdeki yeşil alanlarında kabusu olacak gibi.

Yaşam alanımızı koruyabilmek ve kurtarabilmek için bir araya gelebilmemiz için ne yapılabilir planlama yapabilmemiz lazım.”

Doğan ayrıca sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Amerikan Beyaz Kelebeği işgaline karşı direniş haritasını da kamuoyuyla paylaştı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR