Kategoriler

TRAFİK SORUNUNA ALTERNATİF ÇÖZÜMLER

Düzce'de trafikte yaşanan yoğunluk göz önüne alınarak, alternatif güzergahların kullanımına teşvik için yeni kavşak ve yol yapım çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Düzce'nin en işlek caddelerinden olan Aydınpınar Caddesi üzerinde yeni kavşak yapımına başladı.

Düzce'de trafik akışının yoğunlaştığı noktalarda ulaşımı rahatlatmak adına düzenleme çalışmaları devam ediyor. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler Aydınpınar Caddesi üzerinde yeni kavşak yapımına başladı.

Yeni kavşak yapımına ilişkin belediyeden yapılan bilgilendirmede, Düzce'nin gelişimine bağlı olarak düzenlemelerin yapıldığına dikkat çekilerek "Şehrimizin dört yönlü gerek yaşam alanları gerekse araç trafiği akışının yoğunlaşmasına bağlı olarak ulaşım akslarının düzenlenmesi konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trafik akışını kontrol altında tutmak, çevre mahalleler arasında ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla kavşak yapımımız devam ediyor. Aydınpınar Caddesi üzerinde başladığımız çalışmalarımız sert zemin düzenleme ile başladı. İki ana bağlantı noktasını Aydınpınar Caddesi'ne bağlayacak çalışmamızı kısa süre içinde bitirerek vatandaşlarımızın kullanımına sunacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE