Kategoriler

VALİ DAĞLI YERİNDE İNCELEDİ

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nde yürütülen yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi.

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi'nde uygulanan imar planı çerçevesinde İl Özel İdaresi'nce yürütülen yol yapım çalışmalarını inceledi. Vali Dağlı, Gümüşova OSB’de ulaşım sorunlarının ortadan kalkması için yürütülen kazı ve dolgu çalışmalarını yerinde görüp yetkililerden son durum hakkında bilgiler aldı.

Öte yandan Düzce Gümüşova Organize Sanayi Bölgesi’nde uygulanan imar planı kapsamında; toplam uzunluğu 22 km olan 33 yol yapımı planlanıyor. İmar planı kapsamındaki yollarda kısmi olarak İl Özel İdaresi’nce yürütülen yol yapım çalışmaları çerçevesinde 4 yola kazma vuruldu.

Yapılan bu çalışmalar kapsamında, toplamda 1640 metrelik yolun 800 metrelik kısmında İl Özel İdaresi ekipleri tarafından kazı ve dolgu çalışmaları tamamlanırken, 840 metrelik kısmında ise çalışmalar devam ediyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
30 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
19 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
25 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
86 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
58 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
52 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
62 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR