Kategoriler

SEZON ÖNCESİ DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Kaynaşlı’da gerçekleştirilen toplantı ile muhtarlar fındık sezonu öncesinde bilgilendirildi. Fındık hastalıkları ve ürüne zarar veren faktörlerin tartışıldığı toplantıda, ilerleyen günlerde ilaçlama yapılacağı da belirtildi.

Kaynaşlı İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünce muhtarlara 'Fındık Hastalık ve Zararlıları' başlıklı eğitim verildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda yapılan eğitimlerde, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Özgür Kibar, ilçede görev yapan muhtarlara fındık hastalıkları ve zararlıları ile nasıl mücadele edilmesi gerektiğiyle ilgili sunum yaptı.

Kibar, eğitim hakkında şunları kaydetti:

"Fındık kurdu mücadelesinde, ilaçlama yaparken, doğal yaşama ve arı popülasyonuna zarar vermemek için uygun dozda ve zamanda mücadele yapılması gerekmektedir. İlçede, geçmiş yıllarda görülen Amerikan Beyaz Kelebeği zararlısı ile ilgili arazi kontrollerini yapıyoruz, önümüzdeki günlerde İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince ilaçlama da yapılacak."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
73 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
52 Kez Görüntülendi.
YOLDAKİ ÇUKURLARI VATANDAŞ KENDİSİ KAPATTI
DÜZCE
48 Kez Görüntülendi.
GELİR TESTİNDEN DÜŞÜK SONUÇ ALANLAR İÇİN TABLO TAMAMEN DEĞİŞECEK
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
KAPALI ORTAMLARDAN GELEN TEHLİKEYE DİKKAT ÇEKTİ
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ YERLEŞKESİNDE RANT KOKUSU VAR
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
YER YER KUVVETLİ OLMASI BEKLENİYOR
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BU ÖZEL GÜNDEN ATATÜRK’E MİNNET VE ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
YÜZLERCE İŞLETME DENETLENDİ, BİRÇOK İŞLETMEYE CEZA UYGULANDI
DÜZCE
148 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ