Kategoriler

Valilik dolandırıcıların numarasını verdi

Dolandırıcılar mübarek Ramazan ayını bile fırsata çevirmeye kalktı! Bürokratların adını kullanıp çok sayıda vatandaşı arayarak yardım adı altında kandırmaya kalkan sahtekarlara karşı uyarıda bulunan Düzce Valiliği hem arayan numarayı açıkladı hem de dolandırıcıların yakalanması için çalışma başlatıldığını bildirdi.

Düzce’de vatandaşları telefonla arayarak ağlarına düşürmeye kalkışan dolandırıcılar yine işbaşında! Ramazan ayında manevi duygularından istifade edip halkı kandırmak için her yolu deneyen dolandırıcılar, yine üst düzey bürokratların adıyla para koparmaya çalışıyor. Son günlerde şikayetlerin giderek artması üzerine kolluk kuvvetlerini harekete geçiren Düzce Valiliği, bir de uyarı açıklaması yaptı.

Vali’nin adını kullanıp “İhtiyaç sahiplerine yardım topluyoruz” diyorlar 

Yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerinin yaşandığı Ramazan ayının maneviyatını kötü amaçları için kullanmak isteyen dolandırıcıların Düzce’deki çeşitli kurum ve kişileri 0 552 339 54 81 numaralı telefon ile aradığını belirten Valilik, açıklamayı şöyle sürdürdü: “Kendisini Düzce Valisi olarak tanıtıp “İhtiyaç sahiplerine yardım topluyoruz,  kampanyamıza katkılarınızı bekliyoruz. Ben Özel Kalem Müdürü sizi vali yardımcısına aktarıyorum.” şeklinde sayın valimiz, vali yardımcılarımız ve kurum müdürlerinin adını kullanarak yardım adı altında para istendiği, yönünde bilgiler valiliğimize ulaşmaktadır. Düzce Valiliği, Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı, vali yardımcılarımız, özel kalem müdürü ve kurum müdürlerimizin adını kullanarak dolandırıcılık suçu işleyen şahıs ya da şahısların yakalanması için kolluk güçlerimizce gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın dolandırılıp mağdur olmamaları için Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı, valiliğimiz, vali yardımcılarımız, özel kalem müdürü ve diğer kurum müdürlerimizin adını kullanarak yardım için aradığını söyleyen kişi ya da kişilere itibar etmemelidir.”

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
210 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
19 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
59 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI
DÜZCE
96 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
12 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
55 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”