Kategoriler

Üçüncü adres cedidiye mahallesi oldu

Ramazan Ayı’nın başlaması ile birlikte Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen mahalle iftarlarının üçüncüsü Cedidiye Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Mahalle iftarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Mübarek Ramazan ayı nedeniyle Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından planlanan mahalle iftarlarının üçüncüsü Cedidiye Mahallesi’nde verildi. Geçtiğimiz günlerde Beyciler ve Aziziye Mahallelerinde verilen iftarların üçüncüsü de oldukça coşkulu geçti.

Çevre mahalle sakinlerini bir sofrada buluşturan, 2 bin kişilik iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fevzi Çakmak Mahallesi sakinlerinin de katıldıkları programda, vatandaşlar ezan sesiyle beraber oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. İftar programına 1. OSB yönetiminden Düzce OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sinan Karaman ve Selim Yirmibeşoğlu da katıldı. 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
106 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
27 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
110 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
103 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN