Kategoriler

Başkan Özlü Anneler Gününü kutladı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin Anneler Günü’nü kutladı.

Dünyanın en güzel, en temiz ve en masum duygusunun şüphesiz annelik duygusu olduğunu ifade eden Başkan Özlü; karşılıksız sevmenin yegâne temsilcileri olan annelerimizin, sağlıklı nesiller yetiştirmenin yanı sıra gelenek değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe aktarılmasında da aktif görev üstlendiğini söyledi.

Başkan Özlü, mesajında şu görüşlere yer verdi: “Anneler, yaşam boyu sevgiye, saygıya ve hürmete layık en yüce varlıklardır. Bir insan için hayat anne ile başlar. Anne şefkat, sevgi, yaşam ve huzur pınarıdır. Sağlıklı bir toplumun, sağlıklı çocuk ve gençlerin yetişmesi anne ve aile ortamına bağlıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit anneleri olmak üzere aramızdan ayrılan tüm annelerimizi rahmetle anıyor, şefkat ve sevgi ile dünyanın en yüce görevini yerine getiren bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
170 Kez Görüntülendi.
DEMEK Kİ TIP FAKÜLTESİNDE İŞLER DOĞRU GİTMİYORMUŞ!
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
"31 TEMMUZ DÜZENLEMESİ YETERLİ DEĞİL"
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
“BİZİM NİYETİMİZ MAKYAJ DEĞİL, AMACIMIZ CERRAHİ İŞLEM”
DÜZCE
63 Kez Görüntülendi.
ÇÖZÜM İÇİN ACİL EYLEM PLANI ŞART!
DÜZCE
83 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
34 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
37 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
127 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR