Kategoriler

Gelinlerin sokak defilesi ilgi gördü

Düzce’de gelinlik, kına ve nişan elbisesi tasarımı yapan Esma Atay, organizatör Nesrin Aksu ve düğün fotoğrafçıları düğün sezonu öncesi sokak defilesi düzenlediler. Defile Düzceliler tarafından büyük ilgiyle karşılanırken, ortaya...

Düzce’de gelinlik, kına ve nişan elbisesi tasarımı yapan Esma Atay, organizatör Nesrin Aksu ve düğün fotoğrafçıları düğün sezonu öncesi sokak defilesi düzenlediler. Defile Düzceliler tarafından büyük ilgiyle karşılanırken, ortaya renkli görüntüler çıktı. Mankenleri sokakta görenler ise cep telefonlarına sarıldı.

Düzce’de gelinlik, nişanlık ve kına gecesi elbisesi tasarımı yapan tasarımcılar, organizatörler ve düğün fotoğrafçıları bir araya gelerek düzenledikleri sokak defilesiyle farklı bir organizasyona imza attı. 2019 yılı düğün sezonu gelmesiyle birlikte 2019 modasına uygun gelinlik, kına ve nişan elbiselerini taşıyan mankenler Düzce merkezde bulunan Spor Sokak, İstanbul Caddesi ve Anıtpark’ta sokak defilesi yaptı. Mankenlerin defilesi sırasında vatandaşlar da cep telefonlarıyla görüntü almak için birbirleriyle yarıştı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören defilede beğendikleri elbise modelleri ile ilgili olarak tasarımcılardan da bilgiler aldı.

Düzceliler, “Düzce için çok güzel bir organizasyon. Satışları etkileyeceğini ve esnaflara olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz. Çok gurur verici. Bizim de düğün yapacak yakınlarımız var. Bu modeller bizlere de ilham olacak” dediler.

Gelinliklerin sunumunu yapan bir manken, “Düzce’de bir ilk ama çok güzel yorumlar alıyoruz. Vatandaşların yoğun ilgisi var. Kıyafetleri beğenenler oluyor. Biz çok memnunuz. Düzce yeniliklere açık. Biz de evlenirken bu modelleri almak istiyorum” dedi.

Gelinlik tasarımı yapan ve defilenin düzenleyicisi olan Esma Atay, “Yapılmayanı yapmak istedik. Farklı bir organizasyonla Düzce’yi tanıtmak istedik. Ben çok beğendim çok güzel oldu. Halkımız da çok beğendi. Bakışlar çok güzeldi. Düğün sezonu öncesi yaptık. Bizim küçük küçük yine böyle defilelerimiz olacak. Devamı gelecek” dedi.

Kına, nişan ve düğün organizasyonu yapan gelinlik ve moda tasarımcısı Nesrin Aksu ise, “Düğün ve kına sezonu yeni açılıyor. Farklı bir aktivite yapmak istedik ve halkımızın arasına katılarak sokak defilesi hazırladık. Çok güzel ve ilgi gören bir organizasyon oldu” diye konuştu.

Düğün fotoğrafçısı Metin Gökçe ise, “Fotoğraf konsept değiştirdi. Sokaklarda, doğal ortamlarda çekiyoruz. İnsanlar artık kapalı alanları istemiyorlar. Fotoğraf çektirirken kasılmak istemiyorlar, daha rahat etmek istiyorlar” şeklinde konuştu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
40 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: İŞİNİ DOĞRU YAPMAYANLARA 'YAPTIRIM' UYGULANMALI
AKÇAKOCA
41 Kez Görüntülendi.
KÖY CAMİSİ DÜZENLENEN TÖRENİN ARDINDAN İBADETE AÇILDI
ASAYİŞ
160 Kez Görüntülendi.
“YILLARIN KUYUMCUSUNA GÜVENDİK, PARALARIMIZI GERİ İSTİYORUZ”
DÜZCE
12 Kez Görüntülendi.
İŞİNİ GÖREVİNİ YAPMAYANLARA YAPTIRIMLARI UYGULAYIN!
AKÇAKOCA
55 Kez Görüntülendi.
“ZARARIN 500 MİLYON OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM”
EKONOMİ
38 Kez Görüntülendi.
ÜRETİCİLERE 17 ADET MANBDA BOĞASI DAĞITILDI
DÜZCE
42 Kez Görüntülendi.
MOTORİNİN ARDINDAN BENZİN FİYATLARINA DA BÜYÜK İNDİRİM YOLDA
DÜZCE
53 Kez Görüntülendi.
İŞİNİ GÖREVİNİ YAPMAYANLARA YAPTIRIMLARI UYGULAYIN!
DÜZCE
63 Kez Görüntülendi.
ÜNSAL: DÜZCE’NİN MALININ NE OLDUĞUNU DÜZCELİLER BİLMELİ
KAYNAŞLI
122 Kez Görüntülendi.
“İSKANI BULUNMUYOR, KULLANIM AMACI KONUT ALANI”