Kategoriler

‘SENTETİK ECZA’ SATICISINA BASKIN!

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından “sentetik ecza” satışı yaptığı tespit edilen 1 şahıs düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahıs sorgusunun ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada; Düzce merkezde uyuşturucu ve uyarıcı etkisi olan “Sentetik Ecza” satışı yaptığı tespit edilen 1 şahıs geçtiğimiz 15 Mart günü yapılan operasyon neticesinde yakalandı.

Uyuşturucu ve uyarıcı etkisi olan Sentetik Ecza satışı yapan şüpheli 1 şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak” suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Soruşturma kapsamında tutuklanan şahıstan sentetik ecza aldığı tespit edilen 2 şahıs hakkında da ayrıca “Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak” suçundan adli işlem yapıldı.

Yapılan açıklamada, suçla mücadelenin halkın da desteği ile aralıksız devam edeceği bildirildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
140 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
26 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
24 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
35 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
24 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ