Kategoriler

ANNE İLE OĞLU YARALANDI

Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu üzerinde seyir halinde iken solamaya çıkan sürücünün kontrolünden çıkan otomobil orta refüjde ters bir şekilde durabildi. Yaşanan kazada otomobil sürücüsü anne ve yanında bulunan 4 yaşındaki oğlu yaralandı.

Kaza, Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu Kazukoğlu Mahallesi mevkiinde saat 22.45 sularında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki çocuğu ile Kalıcı Konutlar istikametine seyir halinde olan Melike T. İdaresindeki otomobil, solamaya çıktığı sırada kontrolden çıktı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir anda yoldan çıkarak orta refüjde ter bir şekilde durabildi. Yaşanan kazada otomobil sürücüsü Melike T. ile yanında bulunan 4 yaşındaki oğlu yaralandı.

Anne ve çocuğunun yardımına ilk olarak çevredekiler koştu. Vatandaşların yardımı ile aracın içerisinden çıkarılan yaralıların, haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapıldı.

Şans eseri kazayı hafif sıyrıklarla atlatan çocuk ve bacağından yaralandığı öğrenilen anne, ambulanslar kaldırıldıkları Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
70 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
31 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
26 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
131 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI