Kategoriler

Yığılca’ya bakan müjdesi

Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü’nün Melendere Turizm Havzası projesi ile ilgili verdiği ödenek müjdesini değerlendirdi.

Bakan Özlü, Düzce Ak Parti Danışma Meclis toplantısında bölgede hayata geçirilecek yatırımlar için ödenek sorununun kalmadığının müjdesini vermişti. Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit’in 3 yıldır üzerinde çalıştığı, 36 milyon liraya mal olacak Melendere Turizm Havzası projesi için de ödenek sıkıntısının olmayacağı haberi ilçe halkını sevindirdi. DSİ nin üstlendiği yatırım, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ve DSİ Genel Müdürü Murat Acu tarafından da destekleniyor. Proje hayata geçtiğinde İSKİ’nin su kaynağı olan Yığılca Melen daha temiz akacak.
Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit bir rüyanın gerçeğe dönüştüğünü kaydederek “Sayın Bakanım çok güzel bir ortamda böyle güzel bir müjdeyi Düzce’mize Yığılca’mıza verdi. Ben Sayın Bakanımız Dr. Faruk Özlü’ye projemize baştan beri destek veren Değerli büyüğümüz Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Sayın Veysel Eroğlu’na, vekillerime, İl Başkanıma, Dsi Genel Müdürü Sayın Murat Acu’ya, emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum. Diyorum ki bir rüya gerçeğe dönüşüyor hayaller gerçek oluyor. Bölgemize hayırlı olur. Türkiye’mize hayırlı olsun diyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE