Kategoriler

ÖZLÜ'YE AZİZİYE'DE COŞKULU KARŞILAMA

Aziziye Mahallesi'nde vatandaşlarla ile bir araya gelen AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü'yü coşkulu bir kalabalık karşıladı. Burada mahalleliye seslenen Başkan Adayı Özlü, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde siyasi görüşlerin bir kenara bırakılması çağrısı yaparak, destek istedi

Seçim gezileri kapsamında vatandaşlarla buluşmaya devam eden AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı ve eski Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü belki de en renkli karşılamayı Aziziye Mahallesi'nde yaşadı.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Eski Bakanı ve AK Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Dr. Faruk Özlü’yü Aziziyeli vatandaşlar tulum çalarak karşıladı. Vatandaşlarla sohbet eden Özlü, mahalle sorunlarını dinleyerek teker teker not aldı. 

Özlü “ Düzce’nin sorunlarını çözmek için buradayım. Düzce’de 56 mahalle var. 56 mahallenin problemlerini çözeceğiz. Her bir mahallenin problemlerini ayrı ayrı çözeceğiz. Aziziye mahallesi büyük bir mahalle, farklı etnik gruplarda vatandaşlarımız burada birlikte yaşıyorlar. Farklılıklar birlikte yaşatılıyor” ifadelerini kullandı. 

Eski Hastane binasının akıbeti hakkında da bilgiler veren Özlü, alanın büyük bir park olarak değerlendirilebileceğini söyledi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE