Kategoriler

HAYIRSEVER 2 BAYAN CAMİYE PAT PAT HİBE ETTİ

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, hayırsever 2 kadın annelerinin vasiyeti üzerine "pat pat" diye tabir edilen tarım aracını Akçakoca Merkez Cami Akçakoca Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği'ne hibe etti.

İsimlerinin açıklanmasını istemeyen 2 kadın, annelerinin ölmeden önce kullandığı yaklaşık 15 bin lira değerindeki tarım aracını derneğe bağışlama kararı aldı.

Hayırsever ve isminin verilmemesini isteyen 2 bayan, annelerin vasiyeti nedeniyle ellerinde ki yaklaşık 15 bin lira değerinde ki pat patı Akçakoca Merkez Cami Derneğine hibe etti.

Hibeyi teslim alan Cami Derneği üyeleri, müşteri bulduktan sonra noter yoluyla satışı yapılarak elde edilen geliri Cami Derneğine aktarılacak.

 "İlk kez böyle bir bağışla karşılaşıyoruz"

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Merkez Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Paşa Atik, 2 bayanın camiye pat pat hibe etmek istediklerini söyledi.

Pat pat hibe etmek istemeleri üzerine Yönetim Kurulu üyeleri ile görüştüklerini ifade eden Atik, "Hibe teklifi gelince biz de dernek yöneticisi arkadaşlarımızla görüşme yaparak böyle bir yardım alıp alamayacağımızı değerlendirdik. Hibe olarak alabileceğimiz kararına vardık. Daha sonra bu bayanlara patpatı alırız fakat alım satım işine biz bakmayız, müşterisini bulup sizinle görüşürüz.Siz de satış fiyatında anlaşırsanız satarsınız, dedik" dedi.

"Annelerin vasiyetiymiş"

2 bayanın anneleri vefat etmeden önce vasiyeti olduğunu söylediklerini belirten Atik," Bize vereceğiniz miktarı da ancak bir makbuz karşılığında sizden alırız dedik. Bundan sonra patpatı bir süre teşhir edip satışa sunacağız. Hayırlısıyla pat patımızı satarsak camimize bir gelir elde etmiş olacağız. Bayanlar annelerinin ruhuna patpatı hediye etmek istediklerini söylediler. Daha önce bir tarla satışı yapmışlar, oradan Cami'ye yardım edememişler bari bu sefer patpatı verelim diye düşünmüşler ve annelerinin ruhuna hediye niyeti ile Camimize hibe müracaatında bulundular.'' diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
112 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
27 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
51 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
110 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
103 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN