MİNİK JUDOCUDAN BÜYÜK BAŞARI

MİNİK JUDOCUDAN BÜYÜK BAŞARI

Edirne'de düzenlenen İller Arası Judo Turnuvası'nda 8 yaşındaki Düzceli sporcu İnci Ürer, rakibini 7 saniyede yenerek bir üst tura adını yazdırdı.

Edirne'de düzenlenen İller Arası Judo Turnuvası'nda 8 yaşındaki Düzceli sporcu İnci Ürer, rakibini 7 saniyede yenerek bir üst tura adını yazdırdı.

Mimar Sinan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen İller Arası Judo Turnuvası'na İstanbul, Edirne, Sakarya, Tekirdağ, Kırklareli ve Kocaeli'den toplam 474 sporcu katıldı.

28 kilo mücadelesinde, 8 yaşındaki Düzceli judocu İnci Ürer, aynı yaştaki Sakaryalı rakibi Ervanur Cinoğlu ile karşılaştı. Dengesini bozarak rakibini düşüren İnci Ürer, 7 saniyede ipponla kazandı ve bir üst tura çıktı. İnci, üst tura çıkmasının sevincini antrenörü Nermin Alayıldız'la paylaştı.

Turnuvada dereceye girebilmek için büyük çaba gösteren sporcular, sevinç ve üzüntüyü bir arada yaşadı. Bazı sporcular tatamiden yenilgiyle ayrılmaları sonrası gözyaşlarını tutamadı. Antrenörleri ve yakınları tarafından teselli edilen sporculara aileleri de destek verdi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
91 Kez Görüntülendi.
“TALİH ÖZCAN AK PARTİ’YE Mİ GEÇİYOR”
DÜZCE
64 Kez Görüntülendi.
İSTİFALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
DÜZCE
31 Kez Görüntülendi.
TÜRKSEVEN HAFIZ ÖĞRENCİLERE HEDİYE TAKDİM ETTİ
EKONOMİ
43 Kez Görüntülendi.
AÇILIŞ KURDELESİNİ AZİZ YILDIRIM VE BAŞKAN ÖZLÜ KESTİ
DÜZCE
5 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN DERDİYLE DERTLENMEZSEN SONUÇ BU OLUR
DÜZCE
11 Kez Görüntülendi.
TAKLA ATAN ARAÇTAKİ SÜRÜCÜ KAZAYI BURNU BİLE KANAMADAN ATLATTI
DÜZCE
15 Kez Görüntülendi.
TÜM EKİPLER VE KÖYLÜLER SEFERBER OLDU
AKÇAKOCA
13 Kez Görüntülendi.
CANKURTARANLAR TARAFINDAN BULUNAN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK AİLESİNE TESLİM EDİLDİ
SİYASET
8 Kez Görüntülendi.
VEKİLLE BAŞKAN TARIMSAL ARAZİLERDE OSB’YE KARŞI
AKÇAKOCA
14 Kez Görüntülendi.
“HEMŞEHRİLERİMİZİ GÖNÜL RAHATLIĞI İLE AKÇAKOCA’YA BEKLİYORUZ”