Kategoriler

Yüzlerce öğrenciye gösteri yapıldı

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere Muaythaı gösterisi yapıldı.Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan özel alanda...

Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrencilere Muaythaı gösterisi yapıldı.

Düzce Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan özel alanda Muaythaı Milli Takımlar Antrenörü Muhammed Bisgin ve milli sporcular öğrencilere gösteri yaptı.

Amatör Spor Amatör Spor Haftası Etkinlikleri kapsamında organize edilen programa ASKF Düzce Şube Başkanı ve MHP Düzce Belediye Başkan Aday Adayı Erdoğan Bıyık, Okul yönetimi ve öğrenciler katıldı.

Madde Bağımlılığı ile mücadele etmek ve gençleri spora yönlendirmek için düzenlenen Muaythaı Gösterisinde renkli anlar yaşandı.

Renkli görüntüler oluştu

Gösteride Erdoğan Bıyık’ın boks eldivenleri girerek Milli Antrenör ve Milli Sporcu Muhammed Bisgin’in karşısına çıkması gösteriyi izleyen öğrencilerin keyifli anların yaşamasına neden oldu.

Programda yaptığı konuşmada Amatör Spor Haftası Etkinliklerinin çeşitli branşlarda aktif bir şekilde yapıldığına vurgu yaparak başlayan Bıyık, “Bizler Amatör Spor Haftasını çeşitli etkinlikler ile kutlanması adına elimizden geleni yapacağız. Bugün Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Muhammed Hoca ve öğrencileri lise öğrencilerine gösteri maçı yaptılar. Burada amaç gençleri spora yönlendirerek kötü alışkanlıklardan uzak durulmasını sağlamaktır. Bu tür etkinliklerin sadece bu hafta içinde değil yıl içinde de yapılması gerekiyor. İs Adamları ve Belediye Başkanı, kamu kurum ve kuruluşların idaresinde yer alan amirlerin gençleri spora yönlendirmek için el birliği ile çalışmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

Muaythaı Milli Takım Antrenörü ve Milli sporcu Muhammed Bisgin ise konuşmasında spor sayesinde gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durduğuna vurgu yaparak, “Bizlere ASKF Başkanımız her an destek oluyor ve bugünde bu gösterimize gelerek bizleri onurlandırdılar. Günümüz gençlerinin en büyük sorunları şiddet ve madde bağımlılığı olduğunun bilincinde olarak hareket edilmesi gerekiyor. Amacımız önce Düzce’ye sonra da Milli Takıma Milli sporcular yetiştirmektir. Bu sporu futboldan sonra Düzce’de tercih edilen 2. Spor dalı yapmak istiyoruz” dedi.

Protokol konuşmalarının ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile program son buldu.
Yorumlar

Daha Fazla Haber
AKÇAKOCA
33 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ALBAYRAK’TAN MANSUR YAVAŞ’A TEŞEKKÜR
SİYASET
50 Kez Görüntülendi.
“BİZ TEŞKİLAT OLARAK BU İŞİN PEŞİNE DÜŞECEĞİZ”
ASAYİŞ
37 Kez Görüntülendi.
YAŞADIĞI EVDE YAKINLARI TARAFINDAN ÖLÜ BULUNDU
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATTI
SİYASET
236 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE MENFAAT İÇİN GELDİLER HİZMET İÇİN DEĞİL!
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
ADI OTOBAN TABELASINDA YAZMALI, LİMAN BAŞKANLIĞI KURULMALI
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN GELECEĞİ: GÜMRÜK MÜDÜRLÜĞÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
GÖZALTINA ALINAN 3 ŞAHISTAN 2’Sİ TUTUKLANDI
DÜZCE
65 Kez Görüntülendi.
UZMANLAR TAHMİNLERİNİ AÇIKLADI