Kategoriler

Valilik 30 Gün Süre Tanıdı

Düzce Valiliği, kentte döviz cinsinden kira sözleşmesi imzalayan kişiler Defterdarlıkça tespitini yaparak, bu kişilere sözleşmelerini 30 gün içinde Türk lirasına çevirmeleri konusunda yazılı tebligatta bulunulduğunu bildirdi.

Valilikten yapılan yazılı açılamada, menkul ve gayrimenkul alım satım ile kiralama sözleşmelerinde döviz üzerinden belirlenmiş bedellerin 30 gün içinde Türk lirasına dönüştürülmesiyle ilgili Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdiği ve bu konuda kentte çalışmaların yapıldığı kaydedildi.

Karar ile bu hükümlerin Hazine ve Maliye Bakanı tarafından yürütüldüğü aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bu kapsamda ilimizde de döviz cinsinden kira sözleşmesi imzalayan kişiler Defterdarlıkça tespit edilmiştir. Bu kişilere sözleşmelerini 30 gün içinde Türk lirasına çevirmeleri konusunda yazılı tebligatta bulunulmuştur."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
33 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
132 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI