Kategoriler

Otoban Bağlantısı Çalışmalarını İncelediler

Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay, 29 Ekim’de bitirilmesi hedeflenen otoban bağlantı yolunda incelemede bulundular. Vali Dağlı, yolun planlanan tarihte bitirilmesi için yoğun çalışma olduğunu söyledi.

Vali Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Sağlam ile çalışmaları devam eden otoban bağlantı yolunda incelemelerde bulundular. Yetkililerden bilgi alan Vali Dağlı ve Başkan Ay asfaltlama çalışmaları ve otobana çıkış noktalarında incelemelerde bulundular. İncelemelerine Azmimilli Mahallesinde bulunan giriş noktası ile başlayan Vali Dağlı ve Başkan Ay, otoban Düzce bağlantı noktasına kadar giderek yetkililerden proje ile ilgili detaylı bilgi aldılar.

Vali Dağlı, bağlantı yolunun önümüzdeki 29 Ekim’e bitirilmesi için söz alındığını söylerken, çalışmaların hangi aşamada olduğunu görmek için inceleme yaptıklarını söyledi. Yapılan incelemeler doğrultusunda yolun 29 Ekim’e yetişeceğine inandıklarını da dile getiren Vali Dağlı, Düzce’ye bir bağlantı yolu kazandırmak için yoğun çalışma içerisinde olduklarını belirtti.

Vali Dağlı, “Son durumu şu anda gördük. Bize verilen bilgi ki, yapılan çalışmalarında bu aşamada olduğunu gözümüzle görmüş olduk, 29 Ekim’e yetişeceğini bize ifade ediyorlar. Düzce olarak da zaten büyük bir beklenti var şu anda. Hemen hemen her gün basına yazılan çizilenlerle, bağlantı yoluna ne oldu diye bize sorulan ifadeler var. 29 Ekim’de açılacağını ifade ettiler, biz de açılacağını düşünüyoruz” dedi.

Vali Dağlı Azmimilli Mahallesinde yaşanan duvar sorunu için ise, vatandaşın mağdur etmeden bir çözüm bulunacağını bildirdi.

Dağlı, “Otoban standardında bir yol olduğu için mecburen belli standartlara uyulması gerekiyor. Biz başkanımızla beraber karayolları genel müdürlüğü ile görüşmelerimizi yaptıktan sonra bu nasıl telafi edilebilir, vatandaşlarımız nasıl daha az mağdur olarak hayatlarına devam edebilir, bu hafta içerisinde görüşmemizi yapacağız” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Dursun Ay ise, Azmimilli Cami geçişlerinde ve Beyköy geçişinde yaşanan problemlerin çözüleceğini bildirerek “Valimizle gerekli görüşmeleri yaptık, yol ne durumda, otoban bağlantısının getirileri kadar götürüleri de olacağını konuştuk. Azmimilli’de o noktada cami geçişlerinde ve Beyköy geçişinde problem var, onları yerinde proje aşamasında inceliyoruz. Gerekli çalışmaları yapacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
69 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI
DÜZCE
106 Kez Görüntülendi.
İL ÖZEL İDARESİ’Nİ SARSAN VEFAT…
DÜZCE
60 Kez Görüntülendi.
“İNSANI YAŞATKİ DEVLET YAŞASIN ŞİARIYLA İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ”
SİYASET
78 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’NİN ALTYAPISI KÖKÜNDEN DEĞİŞECEK”
SİYASET
139 Kez Görüntülendi.
“BİZİM MESELEMİZ DÜZCE, GERİSİ TEFERRUAT’
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
İL GENELİNDE KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
ASAYİŞ
126 Kez Görüntülendi.
POLİS EKİPLERİ KÜÇÜK KIZ İÇİN SEFERBER OLDU
SİYASET
46 Kez Görüntülendi.
“EMEKLİLERİMİZ ÇAY VE SİMİDE MAHKUM EDİLDİ”
SİYASET
16 Kez Görüntülendi.
DÜZCE TARİHİNDE BÖYLE VALİ UĞURLANMADI