Kategoriler

Düzce Üniversitesi Akçakoca’nın Davutağa Köyüne Konuk Oldu

Düzce Üniversitesi, “Bölgesel Kalkınma Odaklı Misyon Farklılaşması ve İhtisaslaşması Projesi” kapsamında Akçakoca’nın Davutağa köyüne konuk oldu.

Programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Düzce Üniversitesi Genel Sekreteri Hasan Sadi Ateş, Düzce Üniversitesi’nden Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. Halil İbrahim Uğraş, Tarımsal Atıkların Endüstriye Geri Kazanımı Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ümit Büyüksarı, Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi (DAGEM) Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Meral Kekeçoğlu, Çevre ve Sağlık Teknolojilerinde İhtisaslaşma Koordinatör Yardımcısı Doç. Dr. Uğur Hasırcı, öğretim üyeleri ve köylüler katıldı.

İhtisaslaşma çalışmaları kapsamında Düzce Üniversitesi arıcılık grubunun Davutağa köyüne verdiği teknik arıcılık kursunun, DAGEM’deki sertifika töreninde kursiyerler, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı köylerine davet etmişti. Rektör Çakar da bu davete icabet ederek Davutağa köyünü ziyaret etti.

Bölgesel kalkınmaya destek olmak, çiftçilerin sorunlarını ve beklentilerini kendi ağızlarından dinlemek, sorunlarına çözüm üretmek ve katma değerli ürün üretmek için Düzce’nin köylerine ziyaretler gerçekleştiren Düzce Üniversitesi, bu kez Davutağa köylülerinin daveti üzerine geniş bir katılımla bu ziyareti gerçekleştirdi.

Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, yaptığı konuşmasında kendilerini misafir eden Davutağa köyüne teşekkür ederek sürdürülebilir kalkınmaya destek olmaya devam edeceklerini dile getirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
121 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’YE NE KATACAKSINIZ ONU SÖYLEYİN
EKONOMİ
23 Kez Görüntülendi.
HEM ALAN HEM DE SATAN MEMNUN
SPOR
21 Kez Görüntülendi.
MUHTEŞEM PERFORMANS İLE ŞAMPİYON OLDULAR
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ HIRSIZLIK ŞÜPHELİSİNİ GÖZALTINA ALDI
ASAYİŞ
34 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
23 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
30 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
43 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
20 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ