Kategoriler

Ramazan ayında Akçakoca sahilleri boş kaldı

Ramazan ayında Düzce’nin Akçakoca ilçesine gelen vatandaşlar hafta sonunu sahil kenarında değerlendirdi. Az sayıda vatandaş ise denize girerek serinledi.

Ramazan ayında Düzce’nin Akçakoca ilçesine gelen vatandaşlar hafta sonunu sahil kenarında değerlendirdi. Az sayıda vatandaş ise denize girerek serinledi.

Hafta sonunu deniz kenarında geçirmek isteyen vatandaşlar Düzce’nin Akçakoca ilçesine geldi. Bazı vatandaşlar hafta sonunu denize girerek değerlendirdi. Akçakoca’yı havadan gezen motorlu planörler ise ilgi gördü. Havaların tam olarak ısınmaması sebebiyle denize girmediklerini ifade eden vatandaşlar, "Önümüzdeki günlerde suya adım atacağız" ifadelerini kullandılar. Bazı vatandaşlar ise Akçakoca’nın tadını, tarihi yerleri gezerek çıkardı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
EĞİTİM
10 Kez Görüntülendi.
BİR GÜNLÜĞÜ’NE İTFAİYE ERİ OLDULAR
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA
ASAYİŞ
30 Kez Görüntülendi.
3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
DÜZCE
2 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’NİN BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYACI VAR
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
MİNİK PİYANİSTTEN GURURLANDIRAN PERFORMANS
EĞİTİM
19 Kez Görüntülendi.
“BU OKULUN TÜRKİYE’DE EŞİ VE BENZERİ YOK”
DÜZCE
10 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS KUTLAMA MESAJI YAYIMLADI
ASAYİŞ
53 Kez Görüntülendi.
BUNDAN SONRTA KUTLAMALARDA SİLAHLA HAVAYA ATEŞ AÇANLAR YANDI
DÜZCE
64 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE 8 BÖLGEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM UYGULANACAK”
DÜZCE
176 Kez Görüntülendi.
DEMEK Kİ TIP FAKÜLTESİNDE İŞLER DOĞRU GİTMİYORMUŞ!