Kategoriler

ÇÖPÜ NEREYE DÖKELİM HADİ SÖYLEYİN

Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay yerel basınla kahvaltıda buluştu. Hecinler e çöpün dökülmesi için tüm şartların hazır olduğunu belirten Ay” Orada yaptığımız incelemede Devletin yatırımına 100 bin liralık zarar verilmiş. Oraya üç tane güvenlik görevlisi alacağız. Personeli de Hecinler ve çevresinden almak istiyoruz” dedi.

SENDİKA BELEDİYEYİ İCRAYA VERDİ

Basınla Buluşan Ay Düzce Belediyesinin kamu yayarına yaptığı her hayırlı işte destek beklediğini söyleyerek” beraber karar verelim.Çöpü nereye dökeceğiz beraber karar verelim. İstanbul Caddesini kapatalım mı açalım mı? Bunu beraber kararıverelim. Yanlış işlerde bizi eleştirin” dedi.

Sendikaların işçileri sömürdüğüne dikkat çeken Ay” Sendikalar bir işçinin bir günlük yeymiyesinin bürüt kısmını kesiyor. Düzce Belediyesi ayda 100.binlira sendika hesabına para aktarıyor. Belediyenin önceki yıllardan birikmiş 3 milyon borcu için hesaplarımıza haciz koyuldu.Şimdi her ay 300 binlira sendikalara ödeme yapıyoruz” dedi.

Bir Gazetecinin Düzce siyasetinde Cumayeri lobisinin ve etkisinin hakim olduğu yönündeki kamuoyundaki eleştirilere cevap veren Dursun Ay”Beni bu göreve getirdiler.Ben süremi bitirmek bana verilen görevi yerine getirmek için gayret atfediyorum. Görev verilirse göreve devam ederiz. Usul Budur. Ben Cumayeriliyim ama 22 senemi Kaynaşlının üçköprü köyünde yaşadım. Aslında Kaynaşlı lı sayılırım. Düzce’de Cumayerli lobisi söylemine katılmıyorum” dedi.

Başkan Ay kendisine yöneltilen İktidar oldu Muktedir olamadı Keleşin yolundan devam ediyor sorusuna ise” Mehmet Kekleş döneminden bir tane başkan yardımcısı kalmadı. Kim Başarlı ise onu göreve getiririm. Başarısız olunca Eski görevden aldıklarımızı yeniden göreve getiririz. “ dedi.

İnönü parkının ortada olduğun belirten ay” İnönü parkının kimde olduğu belli değildi. Yaptığımız son girişim le 15600 m2 alan olan parkın tamamını Belediye Başkanlığı adına tapuya tescilini yaptırdık” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
24 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
33 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
122 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR
ASAYİŞ
132 Kez Görüntülendi.
JANDARMA EKİPLERİ KIZ ÇOCUĞUNU AİLESİNE TESLİM ETTİ
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
KADININ MÜCADELESİ, ‘ÖNCE VATAN’ MÜCADELESİDİR
ASAYİŞ
63 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
77 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI