Kategoriler

Çilimli Belediyspor’da yeni dönem

Bölgesel Amatör Futbol Liginde mücadele eden Çilimli Belediyespor’da yeni yönetim ve teknik kadro belli oldu.

Çilimli Belediyespor’da Yılmaz Yıldız dönemi başladı. Yapılan kongrede başkan seçilen Yılmaz Yıldız Çilimli Belediyespor’u Nedim Akbulut’a emanet etti.

Çilimli Belediyespor’da oluşturulan yeni yönetimin başkanı Yılmaz Yıldız, Yönetim Kurulu Üyeleri; Şükrü Kazancıoğlu, Eyüp Kumaşoğlu, Necati Sümer, İsmail Bayrak, Yahya Kocabey, Yargın Konuralp, Resul Çil, Yargın Gülbahar, Temur Nezir, İrfan Kılıç, Aziz Şahin, Recep Çodar, Yılmaz Kurt, Yunus Emre Gülay, Yaşar Sevim, Hüseyin Sağlam ve Güçhan Karslıoğlu’ndan oluştu.

Yeni yönetimin denetim kurulunda ise Vefa Pehlivan, Necmi Yıldız, Muhammd Kazancıoğlu, Hüseyin Karaüç ve Maksut Balta’dan oluştu.

2018-2019 sezonunu için ilk olarak takımın başına  Nedim Akbulut getirildi. Nedim Hoca’nın yardımcılarına ise Osman Bayraktar ve Kaleci Antrenörü Cengiz Yılmaz olarak açıklandı.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
25 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR