Kategoriler

“BAŞKAN ARTIK BU İŞTEN VAZGEÇSİN”

Düzce Belediyesine ait kamyon ve iş makinasının Hecinler Bölgesinde bulunan Katı Atık ve Bertaraf Alanına gittiğini gören Hecinler Köyü sakinleri yine ayaklandı.

Düzce Belediyesi tarafından oluşan heyelan nedeniyle yola dökülen taş, kaya ve toprağı kaldırmak üzere bölgeye gönderildiği iddia edilen kamyon ve iş makinasını gören mahalle sakinleri köyün girişinde toplandılar.

Diken üstünde olduklarını belirten Hecinler Köyü sakinleri “ Artık burada çöplük istemiyoruz. Diken üstünde bekliyoruz” diyerek tepki gösterdiler.

Hecinler Köyü Muhtarı Cihan Türken ise yaptığı açıklamada “ Düzce Belediye Başkanı artık bu işten vazgeçin” diyerek yaşanan gelişmeleri anlattı.

Türken, “ Belediye bugün buraya kamyon ile iş makinası gönderdi. Köy halkımız buraya kesinlikle çöp tesisinin kurulmasını istemiyor. İdari mahkemeden kazanmış olduğumuz raporumuz var. 28 Mart’ta burada çöp tesisi kurulamaz diye keşif yapıldı. Belediye bu karara uymuyor diye vatandaşlarımız da ayaklanma yapıyor. Belediye’nin yeniden burada çalışma yapmaması için önlem aldık. 340 seçmenden Ak Parti’ye 180, MHP’ye 100’e yakın ve geri kalan oylar da diğer partiler arasında paylaşıldı. Düzce Belediye Başkanı artık bu işten vazgeçsin. Kazandığımız mahkeme kararını düşürdüler yeniden bir dava açıldı. Şuanda burası için çöplük yapılamaz diye raporumuz var. Artık bizleri rahat bıraksınlar” şeklinde konuştu.  

Köy halkı tesisin önünde beklerken olay yerine jandarma ekipleri sevk edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
7 Kez Görüntülendi.
TURKUAZ OTEL’DEN ALEVLER YÜKSELDİ
MAGAZİN
68 Kez Görüntülendi.
SADULLAH-MERYEM ÜNSAL ÇİFTİNE BİR ÖMÜR MUTLULUKLAR
ÖZEL HABER
7 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
32 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
18 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
6 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE