Kategoriler

İNSANLARIN HAFTA SONUNU ZEHİR ETTİLER

Akçakoca’da inşaat yapan bir firmaya hafta sonu çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle Zabıta ekiplerince tutanak tutuldu.

Bakı Karadeniz’in incisi Akçakoca’da havaların ısınmaya başlaması ile birlikte yerli ve yabancı turistler akın etti. Temmuz ayında turistler rahatsız olmaması için inşaat yapılması yasak olmasına rağmen inşaat işlerini sürdüren inşaat firmasına yapılan kontrollerin ardından tutanak tutularak uyarıda bulunuldu.

Hafta sonu Pazar gününde sabahın erken saatlerinde gürültülü bir şekilde çalışan, Akçakoca halkını ve turistleri rahatsız eden inşaat firması hakkında vatandaşlar belediyeye şikayette bulundu.

Hafta sonu olmasına rağmen vatandaşlardan gelen şikayetler üzerine zabıta ekiplerince şikayete konu olan inşaat alanında incelemeler yapıldı. İncelemelerin ardından belediye ekiplerince tutanak tutuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
76 Kez Görüntülendi.
SİYASETİN ÇETREFİLLİ İLİŞKİLERİ: GARAMANIN GOYUNU SONRA ÇIKAR OYUNU
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
PEHLİVAN SEMPOZYUMA TÜM DÜZCE HALKINI DAVET ETTİ
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
101 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN