Kategoriler

Düzce’de 141 dönümlük alana spor tesisi yapılacak

Düzce’de Şıralık mahallesinde modern spor tesisleri hazırlanıyor. Sportif ve sosyal mekan alanı olarak hazırlanan tesisler 141 dönüm alan içinde bulunacak.Düzce Şıralık mevkinde yaklaşık 141 dönümlük alanın sportif ve sosyal mekan olarak...

Düzce’de Şıralık mahallesinde modern spor tesisleri hazırlanıyor. Sportif ve sosyal mekan alanı olarak hazırlanan tesisler 141 dönüm alan içinde bulunacak.

Düzce Şıralık mevkinde yaklaşık 141 dönümlük alanın sportif ve sosyal mekan olarak hazırlandığını belirten Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş söz konusu alanın Düzcespor için tesis ve çevresinde bunu destekleyen sosyal mekanların olacağını ifade etti. Alanda belediyenin 50 dönümlük alanı bulunduğunu işaret eden Başkan Keleş Düzcespor tesislerinin yanı sıra amatör spor kulüpleri ile sportif aktiviteler için de alanların oluşturulacağını belirtti. Tesisler için proje hazırlandığını hatırlatan Başkan Keleş bu konuda şu görüşlere yer verdi “ Daha önce yapılmış bir proje bulunuyor. Bunu revize ediyoruz. Bunun için çalışmaları başlattık. Yatakhaneleri, yemekhaneleri, sosyal tesisleri, antreman alanları bulunan, bütün ihtiyaçların karşılanacağı profesyonel bir tesis düşünüyoruz’ dedi. Başkan Keleş, Düzcespor’un uzun dönem başarısının alt yapının güçlenmesi ve tesislere bağlı olduğunu da kaydederek ‘ Alt yapısı hazırlanmış, sportif tesisleri olan kulüpler kalıcı olabilir. Düzcespor’un uzun süreli başarısı bunlara bağlıdır’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ÖZEL HABER
5 Kez Görüntülendi.
“KİŞİ SAĞLIK AÇISINDAN DENGELİ BESLENMELİ”
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
SAHİPSİZ CAN DOSTLAR EMİN ELLERDE
DÜZCE
9 Kez Görüntülendi.
BİR ÖDÜLE DAHA LAYIK GÖRÜLDÜ…
AKÇAKOCA
16 Kez Görüntülendi.
BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
ASAYİŞ
18 Kez Görüntülendi.
BIÇAKLA YARALANAN ŞAHSIN HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR
SİYASET
12 Kez Görüntülendi.
“SEÇMEN FATURAYI İYİ PARTİ’YE KESTİ”
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
METEOROLOJİDEN KUVVELİT LODOS UYARISI
AKÇAKOCA
4 Kez Görüntülendi.
ŞEHRİ "DEĞİŞTİRMEK" VEYA "DÖNÜŞTÜRMEK" KAVRAMLARI ÜZERİNE
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ELDE EDİLEN GELİR KÜLTÜR MERKEZİ’NİN İNŞAATINDA KULLANILACAK
DÜZCE
8 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN VE BAŞKAN ÖZLÜ YAKINLARINA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ