Kategoriler

13. Geleneksel Çilimli Off-Road Şenlikleri

Düzce Safari Off-Road Kulübü (DÜSOF) tarafından düzenlenen 13. Geleneksel Çilimli Off-Road Şenlikleri kapsamındaki yarışlar ilgi gördü.

Türkiye'nin çeşitli illerinden kente gelen 26 araç ve 52 sürücü, Çilimli ilçesinde hazırlanan özel parkurda yarıştı.

Çamurlu ve engebeli etapları geçmeye çalışan sürücülerin çoğu, çamura saplandıkları su havuzlarından çıkma mücadelesi verdi.

DÜSOF Başkanı Mehmet Albayrak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 26 araçla başlanan yarışlara beklediklerinden daha yoğun ilgi olduğunu belirterek, "Yarışların üçte biri bitti. 5 kadın takımı var. Güzel bir yarış oluyor. İzleyici de dinamik, güzel bir şekilde bitirmeyi planlıyoruz." dedi.

Albayrak, 15 kilometrelik parkurda sporcuların süresinin hesaplanarak dereceye giren takımların belirleneceğini sözlerine ekledi.

İzleyicilerden Mustafa Karadeniz ise off-road sporunun Türkiye’de daha da bilinmesi gerektiğini ifade etti.

Karadeniz, yerel Off-Road yarışlarına önem verilmesi gerektiğini belirterek, "Türk insanı Off-Road'da nasıl birincilik elde edilir bilmiyor. Bu spor dünyada çok değer gören bir spor, bunun Türkiye’de de böyle olması gerekir. Bu konuda federasyonumuzdan destek bekliyoruz." diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
7 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI, LİTRELERCE KAÇAK ALKOL ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
VALİ ASLAN: “DÜZCE’Yİ HUZUR KENTİ OLARAK İNŞA ETMEK İÇİN EMEK VERİYORUZ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
“YENİ KANUNA GÖRE ÇALIŞMA YAPIYORUZ”
DÜZCE
50 Kez Görüntülendi.
“HER YER 70 TABELASI DOLMUŞ ZATEN”
ASAYİŞ
24 Kez Görüntülendi.
44 FİRARİ YAKALANDI, YÜKSEK MİKTARDA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
108 Kez Görüntülendi.
GENÇ KADIN YAŞAMINA SON VERMEK İÇİN KÖPRÜYE ÇIKTI
DÜZCE
100 Kez Görüntülendi.
ŞENGÜLOĞLU SEN KOMUTAN OLAMAMIŞ ASKER KALMIŞSIN
SAĞLIK
24 Kez Görüntülendi.
UZMAN DOKTOR UYARDI “TELEFONLARINIZI MUTLAKA TEMİZLEYİN”
EKONOMİ
20 Kez Görüntülendi.
MÜSİAD GENEL BAŞKANI ÖZDEMİR: MÜSİAD BU SÜRECİN MERKEZİNDE BULUNUYOR