Kategoriler

MADDE BAĞIMLILARININ MESKENİ HALİNE GELDİ

Düzce’nin kanayan yarası durumunda olan metruk binalar uyuşturucu madde kullananlar tarafından nasıl mesken haline getirildiği görüntülendi.

Düzce 1999 yıllında iki büyük deprem geçirmiş ve birçok bina kullanılamaz hale gelmişti. Depremden sonra ayakta duran ancak kullanılamayacak durumda olan binaların çoğu yıkılarak yerlerine depreme dayanıklı binalar inşa edilmişti. Ancak bazı binalar Düzce’nin kanayan yarası gibi zamana meydan okurcasına ayakta durmaya devam ettiler.

Metruk binalar şehir için hem görüntü açısından hem de kullanım alanı açısından Düzce’ye yakışmayan bir izlenim veriyor.

İnönü Parkının yanında yer alan ve 1999 depremlerinde ağır hasar alan metruk bina aradan geçen 18 yıla rağmen yıkılamadı.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından binanın amacı dışında kullanılmaması için giriş kısımları komple tuğla ile örüldü. Ancak bu madde bağımlılarının önüne geçemedi. Daha önce de bir çok kez tuğlaları kırarak binanın içine giren madde bağımlıları bir kez daha binanın girişindeki tuğlaları kırdılar.

Tuğlaları kıranlar binayı nasıl kullandığı ise gözler önüne serildi. Bina içerisinde madde kullanımı için oluşturulan düzenekler, alkol şişeleri, yerlerde halı ve kilimler, soba hatta kanepe bile yer alıyor.

Binanın çevresinde bulunan mahalle sakinleri ve esnaflar da durumdan rahatsız olduklarını defalarca yetkili mercilere iletmelerine rağmen aradan geçen süre zarfında bir türlü çözüm bulunamadı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
130 Kez Görüntülendi.
DEMEK Kİ TIP FAKÜLTESİNDE İŞLER DOĞRU GİTMİYORMUŞ!
DÜZCE
14 Kez Görüntülendi.
"31 TEMMUZ DÜZENLEMESİ YETERLİ DEĞİL"
DÜZCE
20 Kez Görüntülendi.
“BİZİM NİYETİMİZ MAKYAJ DEĞİL, AMACIMIZ CERRAHİ İŞLEM”
DÜZCE
61 Kez Görüntülendi.
ÇÖZÜM İÇİN ACİL EYLEM PLANI ŞART!
DÜZCE
83 Kez Görüntülendi.
DÜZCE ‘SAĞLIK BAKANLIĞI’NA BAĞLANSIN’ DİYE BASTIRIYOR!
DÜZCE
34 Kez Görüntülendi.
“2026 AV SEZONU SONA ERDİ”
DÜZCE
27 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI YAYIMLANDI
ASAYİŞ
37 Kez Görüntülendi.
2 AYRI OPERASYONDA YAKALANAN 3 KİŞİ TUTUKLANDI
DÜZCE
126 Kez Görüntülendi.
VALİ MAKAS: “KADININ ELİNİN DEĞDİĞİ HER ŞEY GÜZELDİR”
DÜZCE
29 Kez Görüntülendi.
KADIN HASSASİYETİYLE HAYATA BAĞLIYORLAR