Kategoriler

RESMEN AÇIKLANDI

Düzce'nin Milletvekili Ümit Yılmaz oldu. 

Resmi olarak yapılan açıklamada; Gümüşova, Çilimli, Cumayer, Kaynaşlı ve Akçakoca'nın oy sayım tekrar istediği kabul edilmedi. 

MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, 24 Haziran seçimleri ile ilgili yapılan itirazların sonuçlanması ile ilgili yaptığı açıklamada “İl Seçim Kurulu, AK Parti’nin itirazının reddedilmesine karar verdi” dedi.

Düzce’de 24 Haziran tarihinde yapılan seçimle ilgili sonuçlara yapılan itirazlar Seçim Kurulu tarafından değerlendirildi ve ret kararı verildi. MHP’den Düzce milletvekili seçilen Ümit Yılmaz kararı değerlendirerek “Biliyorsunuz önce İlçe Seçim Kurullarına itiraz etti AK Parti, bu İlçe Seçim Kurullarına itirazlar sonucunda merkez ilçede, Gölyaka ilçesinde ve Yığılca ilçemizde sayımlar tekrardan yapıldı. Geçersiz oyla bahane edilerek itiraz edildi. 3 ilçede yapılan yeniden sayımlar sonucunda artı 3 daha milletvekilliği oyu kazanmış olduk. Bana sorarsanız başından bu yana itiraz sürecinde söyledim, itiraz bu şekilde olmaması gerekiyordu. Hangi parti olursa olsun, tabi ki seçime itiraz etmeye hakkı var. Ama itiraz ederken belli başlı sandıklara, yani eksik gördükleri sandıklara, hata gördükleri veya şüphelendikleri sandıklara itiraz etmeleri gerektiğini söyledik. Ama 3 seçim kurulundaki arkadaşlar bütün sayımı gözden geçirmek zorunda kaldılar. Diğer ilçelerdeki seçim kurulu arkadaşlarımız ise itirazı gerektirecek bir sebep olmadığını çünkü ellerinde bir tutanak olmadığı beyanla itirazları reddettiler. Bugün sonuçlanan il itirazı sonucunda da İl Seçim Kurulu, ilçelerin aldığı karar neticesinde kararını itirazı reddetmesi yönünde verdi” dedi.

YSK’ya itiraz ile ilgili olarak ise Yılmaz “Ben AK Parti’nin kararını buradan öngöremem. Ama değerlendirmezlerse iyi olacağı düşüncesindeyim. Hem Cumhur İttifakı altında iyi olacağı kanaatindeyim, hem de Düzce için iyi olacağı kanaatindeyim. Çünkü bizde bu arkadaşlarımızla beraber çalışacağız. Bakanımızın yeni kurulacak kabinede görev alması için elimden gelen bir şey olursa can siperhane görev alacağım” diye konuştu.

Yılmaz, açıklamasının ardından partilerin tebriklerini kabul etti.

işte belgeler; 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
26 Kez Görüntülendi.
ARANAN ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
RİSK GRUBUNDAKİ ÖĞRENCİLER YAKINDAN TAKİP EDİLECEK
DÜZCE
21 Kez Görüntülendi.
HAYALLERİ, 23 NİSAN’DA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜRÜLDÜ
DÜZCE
41 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
19 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
46 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR