Kategoriler

Kaymakam Yelek, Yığılca'dan ayrılıyor

Yığılca Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, yurtdışında dil eğitimine gideceği için görevinden ayrılacağı bildirildi.

Yelek, yaptığı yazılı açıklamada, ilçeye 9 Kasım 2017 tarihinde atandığını, İçişleri Bakanlığının Yurtdışı Dil Programı kapsamında İngiltere'ye gönderilmek üzere görevini sonlandırdığını belirtti.

İlçede 8 ay boyunca devletin kendisine verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde vatandaşlara hizmet etmeye çalıştıklarını aktaran Yelek, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Umarım önce Rabbimin daha sonra sizlerin rızasını kazanabilmişizdir. Yığılca hayatım boyunca unutamayacağım ilk göz ağrım ve hep öyle kalacak.

Bu anlamda burada sizlere hizmet etmiş olmanın vermiş olduğu gurur ve mutlulukla sizlere veda ediyorum. Görev yaptığım süre boyunca bizlere saygıda sevgide kusur etmeyen, 8 ay boyunca bizi burada misafir eden Yığılca'nın necip halkına, verdiğimiz görevleri layıkıyla yerine getiren kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine ve değerli mesai arkadaşlarıma gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Burada genel anlamda pozitif olmaya, herkese güler yüz göstermeye gayret ettim. Devletimizin imkanlarını milletimize sunma noktasında azami gayret gösterdim. Mazlumun ve mağdurun sesi olmak şiarımdı. Bütün vatandaşlarımı canı gönülden kucaklıyorum. Hepiniz Allah'a emanet olun."

Yorumlar

Daha Fazla Haber
SİYASET
10 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’Yİ SAĞIR SULTAN DUYDU DUYMASI GEREKENLER DUYMADI!
EKONOMİ
32 Kez Görüntülendi.
YENİ TAKSİMETRE ÜCRETLERİ TOPLANTIDA BELİRLENECEK
ASAYİŞ
19 Kez Görüntülendi.
KİLOLARCA NARKOTİK MADDE ELE GEÇİRİLDİ
DÜZCE
18 Kez Görüntülendi.
BASIN MENSUPLARI İÇİN ‘BASIN SİTESİ’ KURULUYOR
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
BELMEK KURSİYERLERİ KANSER TARAMASINDAN GEÇİRİLDİ
DÜZCE
244 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE’DE DEĞİŞİMLE BERABER BİR HEYECAN OLACAK”
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
DEREYE DÜŞEN YAVRU KEDİLER EMİN ELLERDE
EKONOMİ
61 Kez Görüntülendi.
BÜYÜK İNDİRİM YOLDA…
ASAYİŞ
53 Kez Görüntülendi.
ÇOK SAYIDA KİŞİ GÖZALTINA ALINDI
SİYASET
84 Kez Görüntülendi.
KREMPARK AVM DÜZCE’NİN BİR NUMARALI GÜNDEMİ OLMALI!