Kategoriler

MERAKLANACAK BİR ŞEY YOK

Resmi olmayan sonuçlara göre Düzce’de MHP’den Milletvekili olan Ümit Yılmaz, oyların tekrar sayılması ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Meraklanacak bir şey kalmadı çıkan sonuçlara göre. Kararın çıkmasını bekliyoruz” dedi.

Düzce’de 24 Haziranda gerçekleştirilen seçimlerle ilgili olarak AK Parti Düzce teşkilatı tarafından yapılan itiraz nedeniyle Düzce Merkez, Yığılca ve Kaynaşlı’da yapılan sayımlar sonuçlanırken bu kez diğer ilçelerde ki sandıklarda da tekrardan oy sayılması yönünde itirazda bulundu.

Konu ile ilgili olarak resmi olmayan sonuçlara göre Düzce’de MHP’den milletvekili seçilen Ümit Yılmaz açıklamalarda bulundu. Yılmaz, “Bize gelen bilgiler ve takip ettiğimiz kadarıyla söyleyeyim size Merkez İlçe’nin sayımı bitti orda da artı 5 oy daha kazandık ve kararı elimize ulaştı, Yığılca’da biliyorsunuz artı 15 oy daha kazandık. Gölyaka’da da sayımlar tamamlandı. Şimdi kalan ilçeler hakkında ki kararı bekliyoruz. Sayılsa bile orada da artıya geçeceğimizi tahmin ediyoruz. Bize gelen bilgilere göre oy farkı 300’ün üzerine çıktı. Şu anda her şey bizim için olumlu, oyalamalarının geçmesini bekleyeceğiz. Bütün kurullarımızla, genel merkezden gelen avukat arkadaşlarımızla seçim kurullarımız, yönetimlerimiz, hepsi ile birlikte vatandaşlarımız bize oy veren vermeyen ama bu durumdan rahatsız olan tüm vatandaşlarımızla birlikte sonucu almayı bekliyoruz. Meraklanacak bir şey kalmadı çıkan sonuçlara göre. Kararın çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
55 Kez Görüntülendi.
DENETİM YOK, KONTROL YOK, İŞ BİLMEZLİK ÇOK!
DÜZCE
3 Kez Görüntülendi.
İNANAN HİÇ KİMSE BAYRAĞI ÇİĞNEMEZ ÇİĞNEYEMEZ!
DÜZCE
35 Kez Görüntülendi.
SOKAK SATICISI UYUŞTURUCU SATIŞI YAPARKEN SUÇÜSTÜ YAKALANDI
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
VATANDAŞ SORUYOR: “ALT SOKAKTA MİLLETVEKİLİ Mİ OTURUYOR?”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
TOPLAM 100 MİLYON LİRA FİNANS KREDİ DESTEĞİ VERİLECEK
DÜZCE
17 Kez Görüntülendi.
İLK ZİYARET DURAĞI DÜZCE VALİLİĞİ
DÜZCE
28 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ÖZLÜ KENT MERKEZİNDE BAYRAK DAĞITTI
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
“YARI YARIYA OLMASI GEREKEN ATIK SU BEDELİ 3’TE 1 ORANINDAN DAHA AZ”
DÜZCE
75 Kez Görüntülendi.
VALİMİZDEN BEKLENTİMİZ KAVİM MİLLİYETÇİLİĞİ BİTSİN DÜZCELİLİK YEŞERSİN
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE KAPANAN KÖY YOLU BIRAKILMADI