Kategoriler

CHP Gölyaka Mitingini Gerçekleştirdi

Cumhuriyet Halk Partisi 24 Haziran seçimleri çalışmaları kapsamında Gölyaka’da seçmenlerle bir araya geldi.

Pazar günü gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimlerine 1 gün kala Gölyaka’da İlçe teşkilatının organize etmiş olduğu küçük mitinge Cumhuriyet Halk Partisi 2. Sıra Milletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber katıldı. 
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Adayları Gölyaka ilçesinde şehir turu attı. Gölyaka ilçe teşkilatının tamamının katıldığı yürüyüşe vekil adayları ile birlikte hem seçmeni selamladı hem de seçmenlerle buluştu. Seçime 1 gün kala kendilerine destek istediler. 


Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 2. Sıra Milletvekili Adayı İlknur Başak Tütüncü yapmış olduğu konuşmasında; “ Hepimiz için hukuk istiyoruz, hepimiz için adalet istiyoruz, hepimiz için özgürlük istiyoruz, hepimiz için büyüyelim, hepimiz için birleşelim istiyorum” dedi ve projelerinden bahsetti. Fındığın özellikle 15 TL olacağını da vurgulayan Tütüncü konuşmasını Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber’e bıraktı.


Cumhuriyet Halk Partisi Düzce 1. Sıra Milletvekili Adayı Zafer Teber yapmış olduğu konuşmasında; “ Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı en kritik seçimine gidiyoruz. Eşinize, dostunuza, herkese seçime gidip oy vermesi için mutlaka telkinde bulunun . Tek adamımı seçeceğiz yoksa demokrasiyi mi seçececeğiz? Burada demokrasiden yana tavır koymanız gerekmektedir. Milletvekillerini seçeceksiniz. Bakın Gölyakalılar, seçeceğiniz milletvekili dürüst mü? Omurgalı mı? İlkeli mi? Çalışkan mı? Vizyon sahibi mi? Bunlara çok önem veriniz. Dikkat ediniz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
ASAYİŞ
52 Kez Görüntülendi.
AİLESİNİN ENDİŞELİ BEKLEYİŞİ DEVAM EDİYOR
DÜZCE
69 Kez Görüntülendi.
PROJEYE DESTEK ALMAYA HAK KAZANDI
DÜZCE
36 Kez Görüntülendi.
DÜZCE BELEDİYE MECLİSİ 26 GÜNDEM MADDESİNİ KARARA BAĞLADI
DÜZCE
13 Kez Görüntülendi.
ANINDA MÜDAHALE İLE YARALILAR TAHLİYE EDİLDİ
SAĞLIK
25 Kez Görüntülendi.
YILMAZ’DAN SAĞLIK 112 ACİL SAĞLIK PERSONELİNE TEŞEKKÜR
SİYASET
25 Kez Görüntülendi.
“AİLE YAPIMIZI DESTEKLEYECEK ÖNEMLİ ADIMLAR ATIYORUZ”
AKÇAKOCA
17 Kez Görüntülendi.
“ESKİ KARTLARDAKİ BAKİYELER YENİ KARTLARA AKTARILACAK”
EKONOMİ
39 Kez Görüntülendi.
AKARYAKITA YAPILACAK ZAM MİKTARI BELLİ OLDU
DÜZCE
47 Kez Görüntülendi.
“DÜZCE ÇOK ŞANSLI BİR İL”
SAĞLIK
17 Kez Görüntülendi.
GÜRLER: “BAĞIMLILIKLA HER TÜRLÜ MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”