Kategoriler

KARDEŞLER PETROL AÇILDI

Akçakocalı 4 İş Adamının ortak olarak faaliyetlerine başlayan Kardeşler Petrol Akaryakıt İstasyonunun açılışı yapıldı.

Aydınpınar Caddesi üzerinde hizmete başlayan Kardeşler Petrol Akaryakıt İstasyonunun açılışı törenine Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzce Ticaret Odası Başkanı Tuncay Şahin, Akçakoca Ticaret Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazavant , AK Parti Düzce Milletvekili adayı Numan Çabuk, CHP Düzce Milletvekili adayı Zafer Teber, iş adamları ve davetliler katıldı.

Akçakoca’lı  dört iş adamı Okan Yanmaz,  Gökhan Yanmaz, Mehmet Topuz ile Hakan Köse’nin ortak girişimleriyle hizmete başlayan Kardeşler Petrol Akaryakıt İstasyonunun açılış törenini İşletme sahipleri adına Okan Yanmaz’ın hoşgeldiniz konuşması ile başladı.

YANMAZ, “ YENİ YATIRIMLARA İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

Konuklarına katılımlarından dolayı teşekkür eden Yanmaz “Katılımınız bizlere onur verdi. İnşaat sektöründe bölgenin aktif şirketleri olarak önemli yatırımlarımızın yanına  akaryakıt ve enerji sektörünü de Kardeşler Petrol olarak eklemiş bulunmaktayız. İnşallah bu başlangıç olur ve Düzce bölgesinde yeni yatırımlara imza atmayı sürdürürüz,” dedi.

Akçakoca TSO Başkanı Mehmet Pazvant da, Akçakoca’da birlik beraberlik ve ortaklık kültürüne önem verdiklerini dile getirdi.

Açılış kurdelesi edilen duaların ardından kesilmedi. Kurdelenin kesilmesinin ardından ziyaretçiler tesisi gezerek işletmecilere bol kazançlar dilediler.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
44 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
15 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ