Kategoriler

ÇAKIR'I BABA OCAĞINDA KARŞILADILAR

AK Parti Düzce birinci sıra milletvekili adayı Fahri Çakır, Cumayeri ilçesi ve Beyköy beldesinde seçime birkaç gün kala bir kez daha ziyaret etti.

24 Haziran seçimlerine 4 gün kala seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti’de milletvekili adayları da her kesime ulaşmak için gayret sarfediyor. Düzce birinci sıra milletvekili adayı Fahri Çakır, Cumayeri ve Beyköy beldesinde bir kez daha vatandaşlarla bir araya geldi. Cumayeri ilçesinde İlçe Başkanı Musa Birdal, Belediye Başkanı Recep Tuna, meclis üyeleri ve teşkilat üyeleri ile birlikte merkezdeki tüm esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Çakır, Cumayeri Ören köyünde de vatandaşlardan destek istedi.

Ardından Beyköy Karaçalı, Kaledibi, Samandere, Değirmenbaşı, Ovapınar, Büyükaçma köylerine geçen AK Parti Düzce Milletvekili adayı Fahri Çakır, gördüğü ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
39 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
56 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
23 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ