Kategoriler

MHP VEKİL ADAYLARI AKÇAKOCA’DA

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Genel Seçimleri kapsamında çalışmalarını ara vermeden sürdüren MHP Milletvekili Adayları Akçakocalılar ile bir araya geldi.

MHP Düzce Milletvekili Adayı Ümit Yılmaz ve Yusuf Arslan seçim çalışmaları kapsamında Akçakoca ilçesini ziyaret ettiler.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, il ve teşkilat yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyarette heyet ilk olarak Beyören Köyünde geleneksel olarak yapılan güreş etkinliğinde vatandaşlar ile bir araya geldi.

100 yıla yakındır organize edilen Güreş etkinliğine katılan bine yakın vatandaşı ziyaret eden MHP Vekil Adayları daha sonra Beyören Köyü kahvesine geçti.

Beyören Köyü kahvesinde vatandaşlar ile buluşan MHP Vekil Adayları yapılacak olan seçimlerin ülke ve Düzce açısından önemine vurgu yaprak konuştular.

Akçakoca’nın Tarihi Pazarını da ziyaret eden MHP vekil adayları programına devam etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
DÜZCE
37 Kez Görüntülendi.
“BAŞINIZA İCAT ÇIKARTMAK İSTER MİSİNİZ?”
SİYASET
18 Kez Görüntülendi.
TBMM TÜRKİYE-RUSYA DOSTLUK GRUBU HEYETİ KRİTİK DÖNEMDE MOSKOVA'DA
DÜZCE
45 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DEKİ VELİ VE ÖĞRENCİLERE YÖNELİK BAZI KURALLAR GETİRİLDİ
ASAYİŞ
84 Kez Görüntülendi.
OLAYA POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
ASAYİŞ
55 Kez Görüntülendi.
JANDARMA, BABA VE OĞLU GÖZALTINA ALDI…
ASAYİŞ
49 Kez Görüntülendi.
OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNE DEVRİYE GEZEN POLİS EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ
SİYASET
61 Kez Görüntülendi.
BU MEMLEKETİN EN BÜYÜK HAİNİ EN BÜYÜK VATANSEVERİDİR
DÜZCE
22 Kez Görüntülendi.
“ÖZLÜ, ÖZCAN VE ALBAYRAK’IN TEK GAYELERİ DÜZCE”
DÜZCE
38 Kez Görüntülendi.
DÜZCE’DE ŞEHİT ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER İÇİN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILINDI
EĞİTİM
17 Kez Görüntülendi.
VETERİNER İŞLERİ TEKNİK PERSONELİ BİLGİLENDİRİLDİ